innovation.jpgΣΤΗΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ και προβολή της νεανικής καινοτομίας στοχεύει ο 1ος Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Καινοτομίας στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε φοιτητές ελληνικών Πανεπιστημίων και Ανώτατων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Διεξάγεται δε, υπό την αιγίδα της ειδικής γραμματείας για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση του υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με τη συνεργασία φορέων και πανεπιστημιακών εργαστηρίων: Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Χορηγός στη διεξαγωγή του διαγωνισμού είναι μεταξύ των άλλων το Ελληνικό Κέντρο Καινοτομίας της Μicrosoft, το οποίο εγκαινιάστηκε το 2008, με σκοπό την ενθάρρυνση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στην ελληνική αγορά πληροφορικής. Ήδη, έχει υποστηρίξει 80 νέες εταιρείες τεχνολογίας, 120.000 φοιτητές τεχνολογίας και περισσότερους από 4.000 ενδιαφερόμενους στους τομείς της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετέχουν στον 1ο Πανελλήνιο Φοιτητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας πρέπει να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους στις κατηγορίες «Καλύτερης Ιδέας» και «Καλύτερης Εφαρμογής» μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου Συνεδρίου Πληροφορικής.

Τα Νέα

http://wegov.blogspot.com/

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων