tripadvisor.jpgΤο δίκτυο Τrip Αdvisor επισκέπτονται κάθε μήνα περίπου 32 εκατ. χρήστες από όλο τον κόσμο, ενώ τα εγγεγραμμένα μέλη φτάνουν τα 10 εκατ. Την τελευταία εβδομάδα μάλιστα περισσότεροι από 15 εκατ. ταξιδιώτες οργάνωσαν το ταξίδι τους μέσω του συμβουλευτικού τουριστικού δικτύου. Θέρετρα, ξενοδοχεία, ακόμη και εστιατόρια αλλά και ταξιδιωτικές προσφορές βρίσκονται στην υπηρεσία του χρήστη, ο οποίος θέλει να οργανώσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια τις διακοπές και στις πέντε ηπείρους.

Στο ΤripΑdvisor. com το πιο χρήσιμο εργαλείο για τους υποψήφιους ταξιδιώτες δεν είναι άλλο από το φόρουμ. Ο αριθμός απόψεων και κριτικών από τους επισκέπτες του Διαδικτύου για θέρετρα, ξενοδοχεία, εστιατόρια αλλά και γενικές πληροφορίες, ξεπερνά τα 25 εκατ.

Περίοπτη θέση στο φόρουμ κατέχει η χώρα μας, με περισσότερα από 322.044 σχόλια σε 50.771 θέματα, τα οποία συνεχώς αυξάνονται. Πρόκειται μάλιστα, στην πλειονότητά τους, για ερωτήσεις που θέτουν όσοι θέλουν να επισκεφθούν την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά. Μόνο για τον μήνα Ιούλιο, ανέβηκαν στο ελληνικό φόρουμ περισσότερα από 10.000 σχόλια για ΤΟΡ προορισμούς στη χώρα μας. Φαίνεται πάντως ότι ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι η Σαντορίνη, η Αθήνα, η Μύκονος, η Κρήτη και η Ρόδος, αφού έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα σχόλια. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι για τη Σαντορίνη υπάρχουν 8.619 θέματα, καθένα από τα οποία έχει από ένα μέχρι και 20 σχόλια.

Τα Νέα

Φίλη αποκλεισμένη στη Νάξο λόγω μποφώρ κι ελαφρώς απηυδισμένη με τους ντόπιους έκανε αναζήτηση με τους όρους Naxos sucks. Και είχε αρκετά ευρήματα. Ισως λοιπόν πριν ξεκινήσετε για τις διακοπές σας να ελέγξετε τι λένε οι παθόντες…

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων