Για όσους έχουν βαρεθεί να ακουμπούν τον φορητό τους υπολογιστή στα πόδια τους όταν π.χ. κάθονται στο κρεβάτι ή στο πάτωμα, ο βραζιλιάνος σχεδιαστής Νέλσον Μότα βρήκε τη λύση: δημιούργησε το Νottable, ένα πτυσσόμενο τραπεζάκι για λάπτοπ το οποίο προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες του χρήστη.

Με σκελετό από αλουμίνιο, το εύχρηστο αναλόγιο αποτελείται από έναν ρομποτικό βραχίονα και τρία κομμάτια που του επιτρέπουν να παίρνει κλίση από 0 ως 90 μοίρες και να αυξομειώνει ανάλογα το ύψος του από 10 ως 90 εκατοστά.

Επιπλέον, το Νottable έχει δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών τόσο δεξιά όσο και αριστερά.

Ιδανικό για φορητούς υπολογιστές μεγέθους 10-17 ιντσών, το τραπεζάκι-«εργαλείο» φέρει ειδικούς γάντζους στο πλάι ώστε να «κλειδώνει» το φορτίο του, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια ακόμη και στις πιο επικλινείς στάσεις. Και για τους πιο απαιτητικούς, που δεν μπορούν να αποχωριστούν με τίποτα το ποντίκι τους, το Νottable φέρει ακόμη συρταρωτή επιφάνεια όπου το ηλεκτρονικό «κατοικίδιο» μπορεί να τρέχει ανενόχλητο.

Το πρακτικό αναλόγιο διατίθεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του σχεδιαστή (www. nottable. com.br) σε τέσσερα χρώματα: μπλε, ασημί, μαύρο, κόκκινο και κίτρινο.

Βήμα

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων