Περί

Καλωσήρθατε στο ιστολόγιο των Εκπαιδευτικών και
του Σχολικού Συμβούλου Πληροφορικής Αιτωλοακαρνανίας

Πληροφορική: Εκπαιδεύω και Εκπαιδεύομαι

Το παρόν ιστολόγιο είναι υπο-κατασκευή και σε συνδυαμόρφωση με τους εκπαιδευτικούς πληροφορικής της Αιτωλοακαρνανίας και πρωτοπόρους συναδέλφους από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Σκοπός του είναι να βοηθήσει το έργο των εκπαιδευτικών πληροφορικής και τους μαθητές μας, αλλά παράλληλα να προβάλει και να προωθήσει καλές πρακτικές, καινοτομίες που αναπτύσσονται στην Αιτωλοακαρνανία, την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας  και όχι μόνο.

Οι εκπαιδευτικοί πληροφορικής της Αιτωολοακαρνανίας μπορούν να συγγράψουν ή/και να σχολιάσουν σχετικά θέματα. Ειδικότερα μπορούν να προτείνουν, να μοιραστούν και να βετλιώσουν, σχέδια διδασκαλίας και μάθησης, μαθησιακές δραστηριότητες, ολοκληρωμένα μαθήματα,  υποστηρικτικό υλικό με τη μορφή προτάσεων διδασκαλίας, σημειώσεων-διαφανειών και λογισμικού για την πληροφορική στο σχολείο, υλικό από σεμινάρια, ερευνητικές τους εργασίες, μεταπτυχιακές εργασίες και επιμορφωτικές συναντήσεις.

Εδώ θα βρείτε ιδέες, προτάσεις, και καλές πρακτικές για τα μαθήματα της πληροφορικής στο Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο και το ΕΠΑΛ αλλά και για άλλα ενδιαφέροντα γενικότερα ή ειδικότερα θέματα όπως π.χ. οι ερευνητικές εργασίες (project), η επιμόρφωση και η αξιολόγηση.

Δρ. Σπύρος Παπαδάκης

Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Αιτωλοακαρνανίας

1 σχόλιο

 1.    Ξανθή Χουλιάρα  |  1 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:51     

  Καλή σταδιοδρομία!!!!
  Είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις τη διαφορά!!! Ήδη δεχόμαστε τσουνάμι τεχνολογίας από την έδρα σου!!! Τυχεροί οι εκπαιδευτικοί της περιοχής ευθύνης σου!!!
  Καλή συνέχεια
  Ξανθή Χουλιάρα
  Δ/ντρια
  Δ. Σχ. Ορεινής Ζώνης
  Ζακύνθου

Αφήστε μια απάντηση