Παιχνίδι μαθηματικό

29 Ιουλίου 2017 Σοφία Κουρκλίδου

Ένα παιχνίδι μαθηματικών που στόχο έχει να μάθουν τα νήπια ν΄απαριθμούν μέχρι το 5. Περιλαμβάνει  εικόνα , τραγούδια, χρήση πληκτρολογίου. Ο Ραφαήλ της τάξης μου το άρεσε.Ελπίζω κι εσείς . Βλέπω  όμως ότι δεν λειτουργούν καλά οι υπερσυνδέσεις στην εφαρμογή που ανέβασα στο blog. Καλύτερα δουλεύουν στο αρχείο. Για να ξεκινήσεις , πατάς με το ποντίκι play  ›,  μετά κουνάς τα κουλουράκια με κλικ  (πρέπει να γίνει χεράκι)  . Για ν’ ακούσεις ή να δεις ή να συνεχίσεις, χρησιμοποιείς το ποντίκι. Αν βρεις ατέλειες, μάλλον έχει , δοκίμασε το αρχείο παρακάτω.

v

POSA_

Παιχνίδι μαθηματικό από Σοφία Κουρκλίδου διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά δημιουργού4.0.

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Α΄τάξη ,Εργασίες .

Αφήστε μια απάντηση


Αρχείο

Kατηγορίες

Κατηγορίες

Σκακιστική άσκηση

χειροτεχνία με χαρτόνι αντιγραφή από το βιβλίο της Β΄

Εδώ βρίσκεις  ελληνικά παραδοσιακά και άλλα τραγούδια

Τα Ελληνάκια αν πατήσεις, μουσική ελληνική θ' ακούσεις.

Πατώντας την εικόνα ,ακούς λογοτεχνία.

Πατώντας την εικόνα ,ακούς λογοτεχνία.

Στη βιβλιοθήκη

Σελιδοδείκτες

Kavala brass band

juaes la camisa negra

Για την ελληνική γλώσσα

Κλασικό παράδειγμα οι δύο ομιλίες του Ξενοφώντα Ζολώτα, που αποτελούν γλωσσικό άθλο, στις 26.9.1957 και 2.10.1959, στη Συνέλευση του Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) της Ουάσινγκτον.

Kyrie, it is Zeus’ anathema on our epoch (for the dynamism of our economies) and the heresy of our economic method and policies that we should agonize the Skylla of nomismatic plethora and the Charybdis of economic anaemia.
It is not my idiosyncracy to be ironic or sarcastic but my diagnosis would be that politicians are rather cryptoplethorists. Although they emphatically stigmatize nomismatic plethora, they energize it through their tactics and practices. Our policies should be based more on economic and less on political criteria.

 

(Είναι «Διός ανάθεμα» στην εποχή μας και αίρεση της οικονομικής μας μεθόδου και της οικονομικής μας πολιτικής το ότι θα φέρναμε σε αγωνία τη Σκύλλα του νομισματικού πληθωρισμού και τη Χάρυβδη της οικονομικής μας αναιμίας.

Δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου να είμαι ειρωνικός ή σαρκαστικός αλλά η διάγνωσή μου θα ήταν ότι οι πολιτικοί είναι μάλλον κρυπτοπληθωριστές. Αν και με έμφαση στιγματίζουν τον νομισματικό πληθωρισμό, τον ενεργοποιούν μέσω της τακτικής τους και των πρακτικών τους. Η πολιτική μας θα έπρεπε να βασίζεται περισσότερο σε οικονομικά και λιγότερο σε πολιτικά κριτήρια)

 

//texnografia.blogspot.gr/2011/11/blog-post_1228.html

H αγαπημένη μου κάρτα

European School Radio


Το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο

Ακούστε μας από τον υπολογιστή σας