ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

 

Καλησπέρα σας αγαπητά μου παιδιά και αγαπητοί μας γονείς.  Πως είστε; Τώρα που άνοιξε ο καιρός, ελπίζω να βγαίνετε καμιά βόλτα στη γειτονιά σας να περπατήσετε ή να κάνετε ποδήλατο! Σε λίγες μέρες πλησιάζει μια πολύ σπουδαία γιορτή. Ξέρετε μήπως ποιος γιορτάζει;;; Μα φυσικά οι μαμάδες μας!! Έτσι λοιπόν αυτήν την εβδομάδα θα παίξουμε και θα φτιάξουμε με πολλή αγάπη πραγματάκια για τις μαμάδες μας!!
Ακούστε το παραμύθι που ακολουθεί και φτιάξτε μετά το πορτραίτο της δικής σας μανούλας. Μην ξεχάσετε να αφήσετε λίγο χώρο σε μια άκρη όπου εκεί θα γράψετε “ΜΑΜΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ”.

Αμέσως μετά μπορείτε να παίξετε ενδιαφέροντα   παιχνίδια,να δείτε όμορφες εικόνες, να χορέψετε , να τραγουδήσετε και να μαγειρέψετε με την αγαπημένη σας μαμά.Ξέρω πως σας αρέσει πολύ να κάνετε μαζί της πολλά πράγματα.

https://www.thinglink.com/scene/1313933446732578818?fbclid=IwAR27v_bxzyoX2UMEz4EhwPGvj88z4MkjnygkHZVQHlBlm8nlviJD6045nFM

 

Τέλος ακούστε το γνωστό τραγούδι “Η καλύτερη μαμά του κόσμου”, το οποίο μπορείτε να χορέψετε με την αγαπημένη σας μαμά! Μην ξεχάσετε να της το αφιερώσετε μαζί με μία σφιχτή αγκαλιά κι ένα γλυκό φιλάκι!! Καλά να περάσετε!!

https://www.youtube.com/watch?v=T5SZ_Y6jQwM&feature=emb_logo

 


 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.