Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου μας, σε συνεργασία με τα σχολεία του Δήμου, διοργανώνει το καθιερωμένο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά, το οποίο λόγω της πανδημίας δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί τις προηγούμενες χρονιές.
Η διεξαγωγή του Τουρνουά θα γίνει τον Μάϊο και μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι μαθητές του Σχολείου μας.
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι οι εξής: Σάββατο-Κυριακή 21-22/5 για τις Α’, Β’ Γ’ τάξεις και Σάββατο-Κυριακή 28-29/5 για τις Δ’, Ε’, ΣΤ’ τάξεις.
Όσοι γονείς/κηδεμόνες επιθυμούν τη συμμετοχή των παιδιών τους, παρακαλούμε όπως συμπληρώσουν την φόρμα που θα βρουν στον παρακάτω σύνδεσμο, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των συμμετοχών την 7η Μαΐου 2022.
Θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση για τις ημερομηνίες με τις προγραμματισμένες προπονήσεις των μαθητών.
Για τον Σύλλογό μας είναι σημαντικό οι προσπάθειες της χρονιάς να ολοκληρώνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και συμμετοχή σε ακόμη μια πρόσκληση του Συλλόγου μας.