Αρχείο ημέρας 7 Δεκεμβρίου 2021

Νέα – Ανακοινώσεις ανά Κατηγορία

Αρχείο

Το video – παρουσίαση του Συλλόγου μας

Δεκέμβριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Συλλόγου

Ο Σύλλογός μας, παρά τις δύσκολες συνθήκες που όλοι αντιμετωπίζουμε, αποφάσισε να διοργανώσει Χριστουγεννιάτικο Παζάρι (X-mas bazaar) στις 17, 18 και 19 Δεκεμβρίου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τη στήριξη της Μονάδας Κοινωνικής Φροντίδας ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»* στον Άλιμο.

Ως γονείς οφείλουμε να προστατεύσουμε όχι μόνο τα παιδιά μας, αλλά και όσα βρίσκονται σε μειονεκτική θέση. Ειδικά τέτοιες εορταστικές μέρες, όπου ο θεσμός της οικογένειας προβάλλεται τόσο έντονα, ενώ απουσιάζει από την καθημερινότητα κάποιων παιδιών.

Στην προσπάθεια αυτή, σας θέλουμε όλους συμμέτοχους και αρωγούς.

Σας καλούμε λοιπόν να φτιάξετε χριστουγεννιάτικες, και όχι μόνο, κατασκευές παροτρύνοντας και τα παιδιά σας στην προσπάθεια αυτή.

Για διευκόλυνσή σας, σας επισυνάπτουμε κάποιες ιδέες/προτάσεις σε φωτογραφίες από πρόσφατες κατασκευές.

Κάθε δημιουργία/κατασκευή είναι καλοδεχούμενη και…πολύτιμη!

Εναλλακτικά, μπορείτε να προσφέρετε στα γραφεία του Συλλόγου, τις μέρες και ώρες που αναφέρονται παρακάτω, διάφορα αντικείμενα (π.χ. κεριά, ξύλα κανέλλας, συσκευασμένα μικρογλυκίσματα, μικρά γλαστράκια με λουλούδια εποχής με ή χωρίς κασπώ, μικρά βαζάκια με μαρμελάδα ή γλυκό κουταλιού του εμπορίου και ό,τι άλλο κρίνετε εσείς κατάλληλο για αυτήν την εορτοαγορά) και εμείς θα φροντίσουμε να τους «φορέσουμε» τα γιορτινά τους.

Ελάτε να ταξιδέψουμε όλοι μαζί σε ευφάνταστες δημιουργίες, γλυκιές γεύσεις, ευχάριστες μυρωδιές και μπόλικη χρυσόσκονη, να αγκαλιάσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων και να χαρίσουμε παιδικά χαμόγελα!

Τα γραφεία του Συλλόγου (είσοδος από Αργοστολίου 51) θα είναι ανοικτά για τις προσφορές σας τις παρακάτω μέρες και ώρες αντίστοιχα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/12/2021: 18:00-20:00

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/12/2021: 18:00-20:00

ΠΕΜΠΤΗ 16/12/2021: 18:00-20:00

Αξίζει για λίγο να γίνουμε όλοι παιδιά και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για καλό σκοπό, σκορπίζοντας απλόχερα αγάπη και χαρά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του X-mas bazaar θα σας ανακοινωθούν σε νεότερη ανακοίνωση.

 

Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» λειτουργεί ως Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας για παιδιά φιλοξενώντας εδώ και εβδομήντα δύο χρόνια ανήλικα παιδιά. Δραστηριοποιείται στο τομέα της Παιδικής Προστασίας, το παραγόμενο έργο της, περιλαμβάνει τη φιλοξενία, την εκπαίδευση, την διασκέδαση κλπ. ανήλικων, που αποδεδειγμένα είναι απροστάτευτα και στερούνται οικογενειακής φροντίδας. Στους σκοπούς της Παιδόπολης περιλαμβάνεται και η προετοιμασία των Ανήλικων Φιλοξενούμενων για την ομαλή ένταξή τους στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, είτε με την επιστροφή τους στο φυσικό τους περιβάλλον ή με την τοποθέτησή τους σε ανάδοχη οικογένεια και στην συνέχεια αν οι συνθήκες το υπαγορεύουν στην υιοθεσία τους.

Σήμερα στη Μονάδα φιλοξενούνται 28 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 5 έως και 16 ετών.

images



Λήψη αρχείου

 

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου.

Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η πληροφόρηση, η συμμετοχή στα τρέχοντα του Συλλόγου & του Σχολείου μας και η άμεση επικοινωνία για μια πιο συνεκτική σχολική κοινότητα.

Στην ιστοσελίδα μας θα μπορείτε να βρείτε:

  • Νέα και ανακοινώσεις
  • Πληροφορίες για τις Δράσεις – Εκδηλώσεις – Παρεμβάσεις του Συλλόγου
  • Πληροφορίες για διοικητικά θέματα του Συλλόγου
  • Επικοινωνία με τον Σύλλογο για σκέψεις, σχόλια, προτάσεις και ιδέες

Επισημαίνουμε πως η ιστοσελίδα εκπροσωπεί αποκλειστικά τον Σύλλογο και όχι το Σχολείο.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση