Sometimes, the best answer is a more interesting question – Terry Pratchett
Απολογισμός Τεμπών: μισή ώρα, 5 περιπολικά και 9 τραγούδια (χιχιχι, τέλεια διαδρομή παρόλη την συννεφιά, το ψιλόβροχο και την ακίνητη κίνηση) από την διασταύρωση της Ελάτειας μέχρι την διασταύρωση του Στομίου για να φτάσει το Fabia σε μια Θεσσαλονίκη που χρύσιζε στον ήλιο, και το μόνο που άλλαξε στους οδηγούς, είναι το ότι οι Γκαζόπουλοι, αντικαταστάθηκαν από Γκαζακίδηδες, και Γκαζάκογλους (μα πόσα SUV και Peugeot Ralye χώθηκαν ανάμεσα στις λωρίδες με παράλληλη μετατόπιση σε αυτήν την δύσμοιρη περιφερειακή? Unpistevable….) και η μόνη μου παρηγοριά είναι πως όλοι πήγαν στα χωριά τους, μπορώ να το βεβαιώσω από την κίνηση στους δρόμους, κι έτσι βρήκα να παρκάρω, ακριβώς κάτω από το σπίτι μου (επιτέλους?!) μιας και η Καλαμαριά έχει γίνει πλέον τίγκα στο αυτοκίνητο!

Και καπάκι, η νέα διαφήμιση για τον τουρισμό στην Ελλάδα, στις ειδήσεις: προτιμήστε μας, κάνουμε εξαιρετική διαχείριση ναυαγίων, προσοχή, μην πάτε να ναυαγήσετε αλλού!

Χεχε, και κάνοντας μια σύντομη ανασκόπηση στα τελευταία (και όχι μόνο…) γεγονότα, ποιός μπορεί να αμφισβητήσει κάτι τέτοιο?
;-D

Συγγραφέας: στις 5 Απριλίου 2007 στις 9:45 μμ


Αφήστε μια απάντηση