Το ΣΔΕ Περιστερίου σας προσκαλεί την Παρασκευή 15/2/2019 και ώρα 5:30 μ.μ. στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ακολουθεί γλέντι! Σας περιμένουμε!!!

 

 

Στιγμιότυπα από την ομιλία με θέμα «Πρόληψη και Θεραπεία του Καρκίνου του Μαστού», η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΔΕ Περιστερίου σε συνεργασία με τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Ανατολικός .

Ομιλητές ήταν η Ομότιμη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Νίκη Αγνάντη και ο Διευθυντής – Χειρούργος Γ.Ο.Ν. Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι» κ. Πέτρος Γρηγορόπουλος.

 

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ανατολικός και το ΣΔΕ Περιστερίου σας προσκαλούν στην ομιλία με θέμα «Πρόληψη και θεραπεία του Καρκίνου του Μαστού” που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΔΕ Περιστερίου την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 18.00

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο μας, τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019,  η ομιλία με θέμα «Κινητές επικοινωνίες, επιδράσεις και μέτρα» του Ομότιμου Καθηγητή ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα Δρ. Στέφανου Τσιτομενέα και ώρα 18:30. Την ομιλία παρακολούθησαν οι μαθητές του ΣΔΕ Περιστερίου, καθώς και μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Περιστερίου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας παρουσιάστηκαν αποτελέσματα  πρόσφατων ερευνών ως προς τις βιολογικές και λειτουργικές επιδράσεις της κινητής τηλεφωνίας, των ασύρματων τηλεφώνων και των Wi-Fi στον άνθρωπο και τους ζωντανούς οργανισμούς. Ο κ. Τσιτομενέας επέδειξε, επίσης, τον τρόπο χρήσης μετρητή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και κατέθεσε σειρά μέτρων ατομικής προστασίας. Ακολούθησε συζήτηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Έγραψαν για εμάς…

    Έγραψαν για εμάς…