Πανηγύρι Φυσικών Επιστημών_Σύρος 2017.

Φεστιβάλ_Φυσικών_ΕπιστημώνΣτις 5-6.5.2017 πραγματοποιήθηκε  το 2ο  πανηγύρι Φυσικών Επιστημών στη Σύρο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης από εκπαιδευτικούς φορείς μεταξύ των οποίων το Ε.Κ.Φ.Ε.  Σύρου και ο σχολικός σύμβουλος Φυσικών Επιστημών Ν. Κυκλάδων.

Εκπαιδευτικοί και εκπαιδευόμενοι των Σχολείων του νησιού είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν βιωματική-διαδραστική δραστηριότητα, με στόχο τη διερεύνηση των ιδιοτήτων του φωτός και  θέμα: “Το Φώς και το μοντέλο του Ουράνιου Τόξου”,

Εισηγητής ο κ. Ηλίας Καλογήρου, Φυσικός – Υπεύθυνος του ΕΚΦΕ Ν. Ηλείας  βραβευμένος σε διεθνείς διαγωνισμούς κατασκευών Φυσικών Επιστημών Science On Stage.

 

 

 

ΣΔΕ ΣΥΡΟΥ - ΝΑΞΟΥ - ΘΗΡΑΣ

Διετές Γυμνάσιο ενηλίκων (18+) για Έλληνες και Αλλοδαπούς σε Σύρο, Νάξο και Σαντορίνη. Ισότιμο απολυτήριο Γυμνασίου σε 2 χρόνια. Τμήματα Εκμάθησής Ελληνικής γλώσσας και απόκτησης Τίτλου Δημοτικού.


Περισσότερες πληροφορίες

Ίσως σας ενδιαφέρουν…

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση