Συμμετοχή ΣΔΕ Σύρου στις εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας
Το ΣΔΕ Σύρου πληροφορήθηκε από το συνεργάτη του, κ. Κουλουμπή Παναγιώτη, ότι μέσω της πρωτοβουλίας φορέων, επανέρχεται στο προσκήνιο ο θεσμός της ναυτικής εβδομάδας στη Σύρο, με στόχο να αποτελέσει σημείο αναφοράς όχι μόνο για τις Κυκλάδες αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα.
Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τον κ. Κουλουμπή στο χώρο του Σχολείου και στο πλαίσιο των συζητήσεων με τους Εκπαιδευτικούς και τους Εκπαιδευόμενους αναζητήσαμε τρόπους και δράσεις ώστε να συμβάλουμε σε μια επιτυχημένη διοργάνωση.
Οι φορείς-διοργανωτές της Ναυτικής Εβδομάδας Σύρου και το ΣΔΕ φιλοδοξούμε να αναδείξουμε τη ναυτική παράδοση του νησιού μας και είμαστε αισιόδοξοι ότι η συνεργασία που ξεκίνησε μεταξύ μας μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για συνεργασία και άλλων εκπαιδευτικών φορέων του νησιού ώστε αυτή να είναι μια γιορτή για όλες τις γενιές.
