Το ΚΠΙΣΝ επιλέχθηκε για εκπαιδευτική επίσκεψη διότι αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες
εγκαταστάσεις αναψυχής, πολιτισμού και τέχνης της Αθήνας με πολυάριθμα Live events, αθλητικές δραστηριότητες, Εθνική Βιβλιοθήκη, Λυρική Σκηνή και τεράστιο αριθμό επισκεπτών και πελατών καθημερινά.
Στο ΚΠΙΣΝ, το οποίο αποτελεί χώρο ενδιαφέροντος της ειδικότητας «Στέλεχος Ασφαλείας
Προσώπων και Υποδομών» (Σ.Α.Π.Υ.), εργάζεται μεγάλος αριθμός στελεχών ιδιωτικής ασφάλειας, δίνοντας τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους του ΔΙΕΚ να μελετήσουν και να παρατηρήσουν μελλοντικούς συναδέλφους τους σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας.
Επίσης, περιλαμβάνει πολυάριθμα σημεία ενδιαφέροντος προς εξέταση και μελέτη, όπως για παράδειγμα ο χώρος υποδοχής των επισκεπτών, καταστήματα, κλειστό σύστημα παρακολούθησης, μέσα πυρασφάλειας αλλά και λοιπούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, για τους οποίους θεωρείτε αναγκαία η φύλαξη.
Οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις σε πραγματικό περιβάλλον, σε θέματα αναφορικά με τον τομέα «ασφάλεια εγκαταστάσεων» και τη πρόληψη και αντιμετώπιση κλοπών και λοιπών παραβατικών συμπεριφορών.

Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Εκπαιδευτική Επίσκεψη της ειδικότητας «Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών»