Πάνος Βασιλόπουλος

η περιοχή μου στο Blogs.sch.gr κύρια για σχολική χρήση

  • ημερολόγιο γραπτών

    Ιούνιος 2010
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930  
  • Σελίδες

  • wordpress visitor
  • RSS γράφω κι αλλού

    • «Όλοι Ναζί τον φάγατε»
      Κατσάκος Πέτρος-Αυγή | Πέρυσι το καλοκαίρι είδες το διαφημιστικό τρέιλερ και γελούσες στο καφενείο. «Και λίγες έφαγε η παλιοκουμμούνα» έλεγες στον κολλητό σου κι αυτός σου απαντούσε «να αγιάσει το χέρι του Ηλία». Τον επιβράβευσες τον Ηλία με την ψήφο σου και τον έστειλες στο «μπουρδέλο» να τους πλακώσει όλους στο ξύλο. Μαζί έστειλες στη […]
  • RSS η ταινιοθήκη μου

    • The Warden- Ο (αρχι) Φύλακας
       Με σκηνικό μια φυλακή στο Ιραν το 1960 ένα ψυχολογικό δράμα ή και θρίλερ που περιγράφει τη πάλη ανάμεσα στο θάνατο και την επιβίωση, ή καλύτερα στο καθήκον και την ανθρωπιά.Επιπλέον το να θεωρεί κάποιος το Ιράν χώρα του κακού για τη Δύση η ταινία προσφέρεται τουλάχιστον για προβληματισμό...Iran 2019https://www.imdb.com/title/tt8522820/?ref_=ttmi_tt
  • RSS καλαμπούρια

ακριβή στα πίτουρα και φτηνή στους εκπαιδευτικούς…

Συγγραφέας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στις 18 Ιουνίου 2010

thinkboolet.jpg

Παρά την περιορισμένη αντίδραση στη ληστρική πολιτική ενάντια στους εργαζόμενους ,κυβέρνηση και ΔΝΤ την πατήσανε στις πενταροδεκάρες.

Για 10 λεπτά στα γραπτά,για 2-3 κατοστάρικα το πολύ στις αμοιβές των επιτροπών και για την κλοπή αναδρομικών αμοιβών (λόγω βλακείας),όλο το σύστημα του σοβαρού και προγραμματισμένου υπουργείου (παιδείας κλπ ) ,πάει στο βρόντο.

Ο νευραλγικός τομέας της σοβαροφάνειας των πανελλήνιων εξετάσεων ,τα βαθμολογικά κέντρα και φυσικά μόνο καναδυό μεγάλα,κρατάνε στο χέρι την σοβαρότερη μέχρι σήμερα αντίδραση των επαιδευτικών απέναντι στην οικονομική-ληστρική πολιτική.

Αυτό που περιμένω είναι ή την επιστράτευση της απομείνουσας πρασινοφρουράς ή τη μετακόμιση των γραπτών σε πιο νομοταγείς περιοχές.Θα ήθελα όμως να δουν και οι συνάδελφοι την εξής ιδέα.:Να πάνε αφού βγάλουν το άχτι τους και το άχτι όχι μόνο του κλάδου αλλά και όλων των Ελλήνων,να  διορθώσουν τα υπόλοιπα ΤΣΑΜΠΑ! Ή ας κάνουν τα ποσά δωρεά, για να αγοράσουν οι ξετσίπωτοι κρισάρες,πλερέζες και χαρτί διαγγελμάτων σοβαρής και στιβαρής οικονομικής διαχείρησης.

Το τέλος θα εχει ακόμα πιο πλάκα ,με την ελάττωση των θερινών διακοπών λόγω καθυστερήσεων,την μη καταβολή επιδόματος για την χρήση θερινής άδειας,και την προσφιλή μεθοδολογία να κατευθύνεις εκπαιδευτικούς ενάντια σε συναδέλφους τους, για να διορθώσεις την δική σου ανικανότητα.

(προφητικό θα πείτε, αλλά έχω 27 χρόνια εμπειρία)

Trackbacks/Pingbacks

  1. Terra Computerata » Τυχαίο; δε νομίζω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *