Καλό καλοκαίρι!

Άλλη μία σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και το φετινό μας ταξίδι κάπου εδώ τελειώνει! Οι αναμνήσεις μας πολλές και γέμισαν το αμπάρι της καρδιάς μας με χαρά, αγάπη κι αγκαλιές! Ευχόμαστε στους αγαπημένους μας μαθητές καλή ξεκούραση… είναι ώρα για βόλτες και βουτιές, στις ακρογιαλιές!

collage 29

Καλή αντάμωση το Σεπτέμβρη!!!

“Καλοκαιρινή γιορτή λήξης του σχολικού έτους”

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με περίσσεια χαρά κι ενθουσιασμό η καλοκαιρινή γιορτή λήξης αυτής της σχολικής χρονιάς! Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου σε συνεργασία με τα παιδιά του Δ.Σ Πενταλόφου παρουσίασαν με πολύ κέφι στον κόσμο που επισκέφτηκε τη γιορτή μας, γνωστές σκηνές από αγαπημένες ταινίες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου!

Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου έδωσαν το σήμα της έναρξης με σκηνές από την ταινία “Οι θαλασσιές οι χάντρες”, ενώ χόρεψαν στους ρυθμούς των τραγουδιών της ταινίας!
collage 25

Στη συνέχεια ακολούθησαν με τη σειρά όλες οι τάξεις του δημοτικού σχολείου, παρουσιάζοντας γνωστές ταινίες όπως:

  • “Η Αλίκη στο Ναυτικό” – Α’ τάξη
  • “Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο” – Β’ τάξη
  • “Γοργόνες και Μάγκες” – Γ’ τάξη
  • “Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο” – Δ’ τάξη
  • “Ο στρίγκλος που έγινε αρνάκι” – Ε’ τάξη

Ενώ, τα παιδιά της Στ’ τάξης τραγούδησαν τραγούδια αποχαιρετώντας τους συμμαθητές και τους δασκάλους τους, αλλά και το σχολείο!
collage 26

Με τη λήξη των εκδηλώσεων ακολούθησε μπουφές και αναψυκτικά, τα οποία είχε ετοιμάσει ο “Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων” του σχολείου μας. Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη του Συλλόγου για την όμορφη συνεργασία, για την υποστήριξη και την αγάπη τους!

collage 27

“Αγάπα με όσο μπορείς να παίρνω δύναμη, να σ’ αγαπώ κι εγώ να παίρνω θάρρος κι όταν σαλπάρω στ’ ανοιχτά, όταν τα βράχια είναι κοντά, εσύ φως μου να ‘σαι ο φάρος!!!”