Ομορφαίνουμε το προαύλιο παρέα…!

Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και αποφασίσαμε να ομορφύνουμε το προαύλιο μας φυτεύοντας λουλούδια!
Ξεκινώντας με την πρώτη δράση μας, στα πλαίσια της ομαλής μετάβασης των παιδιών από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό σχολείο και σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό και τα παιδιά της Γ’ τάξης, φυτέψαμε όλοι μαζί λουλούδια σε μικρά γλαστράκια και ομορφύναμε τους χώρους του σχολείου μας. Τα λουλούδια προσέφεραν με περίσσια αγάπη οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του νηπιαγωγείου για το σκοπό αυτό.

collage 37 1

Έπειτα κατά την προετοιμασία για την επόμενη δράση, με τη συμβολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του διευθυντή του Δημοτικού σχολείου  συγκεντρώθηκαν 20 κιλά χώμα, ενώ με την ενίσχυση γονέων συγκεντρώθηκαν λουλούδια, λάστιχα και λίπασμα. Εν συνεχεία η κα Δ. Κουκουρδέλη  με την καλή της διάθεση έβαψε τα λάστιχα που μας προσφέρθηκαν και όλα ήταν έτοιμα για την επόμενη φάση!

Τα λάστιχα τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία του προαυλίου και με τη βοήθεια μικρών και μεγάλων γέμισαν με λίπασμα, χώμα και λουλούδια.

collage 35 1

Ευχαριστούμε από καρδιάς την εκπαιδευτικό της Γ’ τάξης κα Π. Τσεκούρα για την υπέροχη συνεργασία, όλους τους γονείς μας, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τον διευθυντή κ. Α. Αντζουλάτο, την κα Δ. Κουκουρδέλη και τον κ. Β. Ξύστρα που με τον τρόπο τους ομόρφυναν την αυλή μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *