“Ευχές”

“Χρόνια πολλά από το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές του Νηπιαγωγείου Πενταλόφου.  Η γέννηση του κυρίου να γεμίσει τις καρδίες μας με ζεστασιά και αγάπη!”

images 1

Καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένο το νέο έτος!

“Χριστουγεννιάτικη γιορτή”

Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου σε συνεργασία με τους μαθητές της Α’ και Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Πενταλόφου, παρουσίασαν σήμερα με πολλή χαρά στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου τη διασκευή του βιβλίου του Κυριάκου Χαρίτου  “Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη”.

collage 37

Μετά τη λήξη των εκδηλώσεων, τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μοίρασαν εδέσματα και γλυκά και πρόσφεραν δώρα σε όλους τους μαθητές!

collage 1 5

Ευχαριστούμε θερμά όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του κι έγινε αυτή η γιορτή τόσο ξεχωριστή!

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!

Σας προσκαλούμε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας…

Χρόνια ολόκληρα μελομακάρονα και κουραμπιέδες,  τρώνε τα μουστάκια τους κάθε Χριστούγεννα στον πιο αστείο πόλεμο του κόσμου! Η μάχη είναι σκληρή και ο ανταγωνισμός μεγάλος. Βοήθεια ζητάμε εμείς να βρούμε την ειρήνη… Σας περιμένουμε όλους στο σχολείο μας να δούμε τι θα γίνει. Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 στις 6:00μμ το απόγευμα να είστε εκεί!!!

Στιγμιότυπο οθόνης 2024 05 17 230622

Στέλνουμε την αγάπη μας… με μία κάρτα!

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, το Νηπιαγωγείο μας συμμετέχει στη δράση “Τα παιδιά στέλνουν την αγάπη τους στην Τρίτη Ηλικία.”

Οι δομές του Προγράμματος Βοήθεια στο σπίτι του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές Κέντρο Κοινότητας και Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων Εορτασμών θα πραγματοποιήσουν δράσεις για την “Τρίτη Ηλικία”. Σκοπός της δράσης είναι τα μικρά παιδιά να δημιουργήσουν ευχετήριες χριστουγεννιάτικες κάρτες, δείχνοντας έτσι την αγάπη τους στους παππούδες και τις γιαγιάδες.

Έτσι λοιπόν οι μικροί μας μαθητές, με πολύ μεράκι και απέραντη αγάπη έφτιαξαν με τα χεράκια τους χριστουγεννιάτικες κάρτες τις οποίες συγκεντρώσαμε και παραδώσαμε στην συντονίστρια του προγράμματος, κα Δ. Λαγάκη, την  οποία και ευχαριστούμε τόσο για την πρόσκληση στη δράση, όσο και για την συνεργασία της!

collage 4

Καλές γιορτές με αγάπη κι υγεία!

Παρακολούθηση κι αφήγηση παραμυθιών από την ομάδα “Αδράχτι”

Σήμερα είχαμε την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσουμε στον χώρο εκδηλώσεων του σχολείου μας την ομάδα “Αδράχτι” που μας μετέφερε σε παραμυθένιους κόσμους και μας διασκέδασε! Η κα Μαρία Μαχαίρα με την υπέροχη φωνή της μας αφηγήθηκε χριστουγεννιάτικα παραμύθια, ήθη κι έθιμα του Δωδεκαημέρου και ο κ. Δημήτρης Καρασταμάτης μας ταξίδεψε με τη μουσική του με κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα. Τους ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας κι αναμένουμε την επόμενη συνάντηση και συνεργασία μας!

collage 3

Επιμορφωτική Δράση

Στα πλαίσια της ενδοσχολικής επιμόρφωσης το Νηπιαγωγείο μας σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας – ΕΕΠΕΚ, πραγματοποίησε το επιμορφωτικό πρόγραμμα “Επικοινωνία και Διαχείριση Συγκρούσεων στο Σχολικό Περιβάλλον” , διάρκειας 15 ωρών, από 20/11/2023 έως 03/12/2023 το οποίο και παρακολούθησαν όλα τα μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού.

1715976131120 1