Ήρθαν οι Απόκριες… ας γιορτάσουμε!

Έφτασαν οι Απόκριες και προκειμένου οι μικροί μας μαθητές να διασκεδάσουν, οργανώσαμε ένα μικρό πάρτι. Βάλαμε τα αποκριάτικα μας, χορέψαμε και τραγουδήσαμε μέχρι να χορτάσει η καρδιά μας! Μέσα σε όλες τις εκπλήξεις που μας περίμεναν, μας επισκέφθηκαν οι μαθητές της Δ’ τάξης του Δ. Σ. Πενταλόφου και χορέψαμε μαζί αποκριάτικους χορούς!

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλες τις μανούλες μας για τα υπέροχα πράγματα που πρόσφεραν για τον μπουφέ μας και την δασκάλα της Δ’ τάξης κ. Β. Τζουμανίκα για την συνεργασία!

collage 5 1

Καλές Απόκριες και καλή Σαρακοστή!

Εκδηλώσεις του σχολείου μας για την Τσικνοπέμπτη

Με την βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων και σε συνεργασία με το Δ. Σ. Πενταλόφου οργανώθηκαν στο σχολείο μας διάφορες δράσεις για τον εορτασμό της Τσικνοπέμπτης. Τα μέλη του Συλλόγου, από νωρίς το πρωί προσήλθαν με μεγάλο μεράκι για να ανάψουν φωτιά και να ψήσουν σουβλάκια για όλα τα παιδιά του σχολείου. Εν συνεχεία οργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι, με μουσική, παιχνίδια, χορευτικά, και καρναβαλική διάθεση! Και του χρόνου με υγεία!

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων για την υποστήριξη και την καλή τους διάθεση, καθώς τίποτα δεν θα γινόταν χωρίς αυτά τα δύο στοιχεία!


collage 28

Κοπή Βασιλόπιτας

Με μεγάλη μας χαρά σήμερα συγκεντρωθήκαμε στο χώρο εκδηλώσεων του Δ. Σ. Πενταλόφου και με την επιμέλεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων κόψαμε τη βασιλόπιτα μας! Η ανυπομονησία όλων, μικρών μα και μεγάλων ήταν αναμενόμενη. Ύστερα από πολλή αναζήτηση… οι δύο τυχεροί μας ήταν ο Α. Τ. για το νηπιαγωγείο και ο Ε. Τ. μαθητής της Δ΄ τάξης για το Δημοτικό Σχολείο. Καλή πρόοδο και φώτιση σε όλους τους μαθητές μας! Και του χρόνου με υγεία!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για τα δωράκια που πρόσφεραν στους 2 τυχερούς μας, αλλά και τον κ. Θ. Καπώνη και το ζαχαροπλαστείο Caponso για την δωρεά των δύο βασιλοπιτών.

collage 29