Αρχική » ΕΛΛΑΚ » Κυκλοφορεί το LibreOffice 7.0

Κυκλοφορεί το LibreOffice 7.0

Η νέα έκδοση φέρνει κάποιες βελτιώσεις στις λειτουργίες του LibreOffice.

Το LibreOffice 7.0 είναι η τελευταία σημαντική έκδοση μετά την έκδοση 6.4. Υπάρχουν πολλές προσθήκες για τη βελτίωση της εμπειρίας LibreOffice.

Libreoffice 7

Όπως αναφέρθηκε, το LibreOffice 7 δεν εισάγει σημαντικά νέα χαρακτηριστικά αλλά πολλές βελτιώσεις συμβάλλουν σε μια σημαντική κυκλοφορία.

λλαγές στο LibreOffice Writer

Η πρόσθετη υποστήριξη για αρίθμηση με επένδυση, βελτιώσεις στη δυνατότητα αυτόματης διόρθωσης και υποστήριξη για ημιδιαφανή κείμενα είναι μερικά από τα βασικά σημεία για τις αλλαγές που έρχονται στο LibreOffice Writer.

Θα βρείτε επίσης μερικές μικρές βελτιώσεις όπως η επισήμανση των αόρατων πεδίων με γκρι περιοχή για καλύτερη ορατότητα κατά την επεξεργασία.

Αλλαγές στο LibreOffice Impress & Draw

Τώρα έχετε την υποστήριξη για ημιδιαφανή κείμενα στο Draw / Impress. Επίσης, το Draw υποστηρίζει μεγέθη σελίδων μεγαλύτερα από 200 ″ (508 cm) κατά την εξαγωγή PDF, έχουν καταργήσει το όριο.

Υπάρχουν επίσης βελτιώσεις απόδοσης εδώ όταν εργάζεστε με κινούμενα σχέδια, λειτουργία επεξεργασίας πίνακα και ταχύτητα φόρτωσης αρχείων PPT.

Για  όλες τις λεπτομέρειες για το τι έχει αλλάξει, μπορείτε να ανατρέξετε στις επίσημες σημειώσεις έκδοσης του LibreOffice 7.0.


Σχολιάστε

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση