Ελαφάκια και Άγιοι Βασίληδες από τις προηγούμενες μέρες και για σήμερα ελατάκια στολισμένα, ζαχαρωτά αλλά και το “Βραβείο του καλύτερου παιδιού στον κόσμο!!!” (το βραβείο από: https://www.diplomart.eu/ )
Ελαφάκια και Άγιοι Βασίληδες από τις προηγούμενες μέρες και για σήμερα ελατάκια στολισμένα, ζαχαρωτά αλλά και το “Βραβείο του καλύτερου παιδιού στον κόσμο!!!” (το βραβείο από: https://www.diplomart.eu/ )
Τον πολυχώρο της 5Ε επισκεφτήκαμε σήμερα, ένα μικρό χωριό βγαλμένο από σελίδες χριστουγεννιάτικου παραμυθιού. Το Δέντρο των ξωτικών στη μέση, λαμπιόνια, χρώματα, ήχοι, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικες μυρωδιές, τα ξωτικά του Αη Βασίλη, μανιτάρια μαγικά, ελάφια και τάρανδοι, ένας μεγαλοπρεπής Άγιος Βασίλης και μια φάτνη που αναβιώνει εκείνη τη μία, τη μοναδική… αυτά και πολλά άλλα δημιούργησαν ένα ονειρεμένο σκηνικό. Είδαμε τον Άγιο Βασίλη, παίξαμε και μιλήσαμε μαζί του, μπήκαμε στο σπίτι του και του ζητήσαμε τα δώρα μας, παίξαμε Καραγκιόζη, συμμετείχαμε στη χριστουγεννιάτικη δράση “Χριστούγεννα στον Κόκκινο πλανήτη”. Περάσαμε υπέροχα!!!
Σήμερα το σχολείο μας πραγματοποίησε επίσκεψη στο θέατρο Απόλλων και παρακολουθήσαμε τη θεατρική παράσταση-μπαλέτο “Μότσαρτ” από την παιδική σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας. Μία πολύ όμορφη παράσταση με ένα φαντασμαγορικό μπαλέτο που μας παρουσίασε τη ζωή και το έργο του μεγάλου μουσουργού. Το απολαύσαμε!!!
Μία ξεχωριστή και πολύ ενδιαφέρουσα βόλτα κάναμε σήμερα στο… διάστημα! Το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο μας ταξίδεψε στο διάστημα για να το εξερευνήσουμε και να γνωρίσουμε τους πλανήτες. Είδαμε τις συναρπαστικές ανακαλύψεις και όσα μας περιβάλλουν, την ίδια τη Γη και τη θέση της στο σύμπαν. Παράλληλα με την προβολή πραγματοποιήθηκε και παρατήρηση με τηλεσκόπιο όχι όμως του Ήλιου διότι οι καιρικές συνθήκες δε μας το επέτρεψαν.