ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τα παιδιά αφού παρακολουθήσαν το video “τα μπισκότα του Αι Βασίλη” έγραψαν και ζωγράφισαν με τους γονείς την δική τους αγαπημένη συνταγή ή μια φανταστική συνταγή ,μια συνταγή για να σκοτώσουν τον κορωναϊό, για να είναι χαρούμενοι, για να είναι γεροί και δυνατοί, για όνειρα γλυκά…

Ενδεικτικές συνταγές

[ΠΕΚΕΣ Δυτ. Ελλάδας] «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εκδηλώσεις με θέμα: Φαινόμενα Βίας στη σχολική κοινότητα: πρόληψη, αντιμετώπιση, συνεργασία εκπαιδευτικών και γονέων/κηδεμόνων».

[ΠΕΚΕΣ Δυτ. Ελλάδας] «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εκδηλώσεις με θέμα: Φαινόμενα Βίας στη σχολική κοινότητα: πρόληψη, αντιμετώπιση,  συνεργασία εκπαιδευτικών και γονέων/κηδεμόνων». Σας υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο της υποστήριξης – ενδυνάμωσης των σχολικών μονάδων, των εκπαιδευτικών και των γονέων/κηδεμόνων για τη διαχείριση και αντιμετώπιση των φαινομένων της επιθετικότητας των μαθητών/ριών και της ενδοσχολικής βίας, το ΠΕΚΕΣ Δυτ. Ελλάδας απευθύνει πρόσκληση  στους/στις εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων Α/θμιας και  Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας και στους γονείς/κηδεμόνες για συμμετοχή σε Διαδικτυακές Εκδηλώσεις που θα υλοποιηθούν στις 7 και 21 Δεκεμβρίου 2022, ώρες 17:00-20:00, αίθουσα: https://minedu-secondary.webex.com/meet/papadakis (ώρα προσέλευσης 16.45-17.00) με θέμα αντίστοιχα:

•  Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022, 17.00-20.00: «Σχολική βία και εκφοβισμός: καινοτόμες μέθοδοι αντιμετώπισης – συνεργασία εκπαιδευτικών και γονέων».

 Ομιλήτρια: MSc Αθηνά Καραβόλτσου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022, 17.00-20.00: «Διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς μαθητών/ριών στο σχολείο – Μια Οικοσυστημική προσέγγιση».

Ομιλητής:  Δρ. Βασίλειος Δημόπουλος, Σ.Ε.Ε. ΠΕ70, ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτ. Ελλάδας.