ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ε.Ε.Π.Ε.Κ.


ΒΟΧΑΙΚΟΥ 001 2

 

Το Νηπιαγωγείο μας συμμετέχει στη δράση Καινοτόμα Σχολεία της ΕΕΠΕΚ ,με στόχο την προώθηση καινοτόμων εκπαιδευτικών πρακτικών και την επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών.

Για πληροφορίες, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.eepek.gr/el/draseis/kainotoma-sxoleia )

2η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί γονείς,

Με αφορμή το θέμα του κύκλου της ζωής των φυτών, που πραγματευόμαστε αυτές τις μέρες στο σχολείο, αποστολή των μικρών μαθητών για σήμερα είναι να γνωρίσουν εργαλεία και μέσα με τα οποία υλοποιείται. Για παράδειγμα σπόρους, φτυάρι, κλαδευτήρι, ποτιστήρι, γάντια-καπέλο γεωργού, οικογενειακές φωτογραφίες από σπορά, τρακτέρ και οτιδήποτε άλλο εσείς νομίζετε. Ένα από αυτά θα θέλαμε να το φέρει στο σχολείο για να το δείξει στους-στις συμμαθητές-τριές του.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία

1η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στο Νηπιαγωγείο μας πιστεύουμε πως η συνεργασία με τους γονείς και η εμπλοκή τους  στην εκπαιδευτική διαδικασία, έχει μόνο θετικά αποτελέσματα στην ολόπλευρη ανάπτυξη των μαθητών μας. Γι΄αυτό, μέσα από τις “Αποστολές” που οργανώνουν κατά διαστήματα οι εκπαιδευτικοί, ζητάμε την πολύτιμη βοήθειά τους.

1η Αποστολή:

“Αγαπητοί γονείς,

με αφορμή γνωστούς φθινοπωρινούς πίνακες, που είδαμε στην τάξη, οι μαθητές έχουν μια “αποστολή”!   Να βγουν έξω στη φύση παρέα με εσάς, να απολαύσουν τη φύση, να παρατηρήσουν, να μυρίσουν, να αγγίξουν και να συλλέξουν φθινοπωρινούς θησαυρούς!    Οι θησαυροί θα αποθηκευτούν στο σακουλάκι του φθινοπώρου και θα φτάσουν στο σχολείο. “

P20202 091120