Εγγραφές μαθητών/τριών στα Νηπιαγωγεία

Οι αιτήσεις για τις εγγραφές των μαθητών/τριών που φοιτούν για πρώτη φορά στο Νηπιαγωγείο για το σχολικό έτος 2024- 25 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως και 20 Μαρτίου 2024. 

Κατά το σχολικό έτος 2024-2025 στην Α’ τάξη του Νηπιαγωγείου (προνήπια) θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2020 έως και 31-12-2020. Η εγγραφή των νηπίων στο δεύτερο έτος της φοίτησης στο Νηπιαγωγείο γίνεται αυτεπάγγελτα.

Οι αιτήσεις εγγραφών στα δημόσια νηπιαγωγεία γίνονται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov. gr) με υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής. Την Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής υποβάλλουν οι γονείς/κηδεμόνες για το Νηπιαγωγείο που ανήκει το προνήπιο, βάσει της διεύθυνσης κατοικίας τους, σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του Νηπιαγωγείου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://proti-eggrafi.services.gov.gr/

Επιπλέον, οι γονείς/κηδεμόνες οφείλουν να προσκομίσουν στη σχολική μονάδα τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α) η αίτηση εγγραφής και τα δικαιολογητικά για το προαιρετικό ολοήμερο πρόγραμμα ή/και το τμήμα πρόωρης υποδοχής (εφόσον αυτό έχει αιτηθεί)

β) Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή

γ) Βιβλιάριο υγείας του/της μαθητή/τριας, ή άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών

δ) Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριας

Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινήσεις και υποστήριξη στη διαδικασία της αίτησης εγγραφής παρακαλούμε να απευθυνθείτε στη διεύθυνση του Νηπιαγωγείου, καθημερινά 8:00πμ  -13:00 μ.μ .