Τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας γνώρισαν τη γιορτή του Halloween 🎃 μέσα από παιχνίδια, τραγούδια και δραστηριότητες στα Αγγλικά! Μάθαμε λεξούλες όπως pumpkin, witch, ghost και bat και παίξαμε “spooky games” γεμάτα φαντασία και χαρά!
Στο νηπιαγωγείο μας κάνουμε καθημερινά παιχνίδια λεπτής κινητικότητας, γεμάτα χρώματα και φαντασία! Κάθε δραστηριότητα βοηθάει τα δαχτυλάκια να δυναμώσουν και τα παιδιά να αναπτύξουν δεξιότητες συντονισμού και συγκέντρωσης. Μέρες γεμάτες κίνηση και δημιουργία!
Τα παιδιά μίλησαν για τον εαυτό τους, αναγνώρισαν και έγραψαν το όνομά τους και έμαθαν πως κάθε παιδί έχει τη δική του ξεχωριστή ομορφιά. Μια μέρα αφιερωμένη στην αποδοχή, την αυτογνωσία και την αγάπη για τον εαυτό μας!
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΔιαβάστε περισσότεραΜη αποδοχή