Στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού έλαβαν χώρα δύο υπέροχες δράσεις την Πέμπτη κ Παρασκευή 4+5 Απριλίου με την συμμετοχή κ του Νηπιαγωγείου.
Η πρώτη αφορά την επίσκεψη του κυρίου Σπύρου Βολτση από το κέντρο “Ορφέας” της Κομοτηνής ,όπου συζήτησε, προβλημάτισε κ καθοδήγησε τους μαθητές στο θέμα “επιλέγω κ προσέχω την χρήση της οθόνης’.
Ακολούθως έγινε η δράση για την προστασία των αδέσποτων ζώων, με τους μαθητές να καταθέτουν την εμπειρία τους για τα αδέσποτα,να συζητούν για την σωστή κ λάθος συμπεριφορά των αρμόδιων φορέων κ των πολιτών απέναντι στα ζώα που υποφέρουν καταλήγοντας στο συμπέρασμα , πως έχουν όλοι δικαίωμα στην ζωή. Διαβάστηκε το παραμύθι ” τα Αδεσποτάκια ” της Γιολάντα Τσορώνη Διαμαντή των εκδόσεων Σαββάλας, με παιχνίδια κ αναδιήγηση του παραμυθιού από τους μαθητές.














