Γίνε Αστέρι της Ευχής!

λήψης 1 1

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Εδώ και 24 χρόνια το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής αποτελεί μέρος του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Για ακόμη μία χρονιά, με τη διαχρονική συμβολή σας, ετοιμαζόμαστε να «ταξιδέψουμε» και πάλι σε ολόκληρη την Ελλάδα για να φωτίσουμε τις ζωές των παιδιών ευχής!

Με κεντρικό μήνυμα «Είσαι το αστέρι μου», το Αστέρι της Ευχής καλεί τους μαθητές σε όλη την Ελλάδα να αποκτήσουν το δικό τους χάρτινο αστέρι, με μία δωρεά των 2€ συνεισφέροντας στην εκπλήρωση ευχών. Με αυτόν τον τρόπο, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί γίνεστε κι εσείς ένα αστέρι για ένα παιδί με σοβαρή ασθένεια.

Σας ενημερώνουμε πως το Νηπιαγωγείο Πόρου θα συμμετέχει στη Δράση “Αστέρι της Ευχής”  του Make a Wish. Το κάθε αστέρι κοστίζει 2€ και το κάθε παιδί μπορεί να αγοράσει όσα αστέρια επιθυμεί. Τα χρήματα θα συγκεντρωθούν στο Νηπιαγωγείο μας και θα κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό του Make a Wish.

Συγκέντρωση Ειδών Διατροφής για το “Χαμόγελο του Παιδιού” εν όψει Χριστουγέννων

λήψης 1Το Νηπιαγωγείο Πόρου Κεφαλληνίας θα συμμετέχει στη Δράση από το Χαμόγελο του Παιδιού με θέμα: «Συγκέντρωση ειδών διατροφής για “Tο Χαμόγελο του Παιδιού” εν όψει Χριστουγέννων».

Όποιος/α επιθυμεί να συμμετέχει, μπορεί να φέρει τρόφιμα-υλικά, τα οποία να είναι ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΚΟΥΤΕΣ για να τα αποστείλουμε όλα μαζί από το σχολείο μας. Για να μας διευκολύνετε μπορείτε να τα συγκεντρώσετε ανά ομάδες σε μεγάλες κούτες.

Ενδεικτική λίστα προϊόντων: Συσκευασμένα είδη τροφίμων (γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, κακάο, κρέμες αραβοσίτου, λάδι, ρύζι, σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και βρεφικά γάλατα nο 1 &2, αλεύρι, ζάχαρη, χυμοί, κουραμπιέδες και μελομακάρονα), Είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα), Είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες), Είδη υγιεινής και οικιακής χρήσης (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, σακούλες απορριμμάτων, απορρυπαντικά πλυντηρίου, μαλακτικά ρούχων, καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, χλωρίνη, διαφανής μεμβράνη, λαδόκολλα, γάντια μιας χρήσης).

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο παρακάτω αρχείο:

ΕΞΕ – 136063 – 2022 – Συγκένρωση ειδών διατροφής για `Το Χαμόγελο του Παιδιού` εν όψει Χριστουγέννων

Εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν στο Νηπιαγωγείο μας εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου με την παρουσία μόνο εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών. Οι μαθητές/τριες θα έρθουν το πρωί στις 08.15 π.μ. χωρίς τσάντες και θα αποχωρήσουν στις 09.30 π.μ.

230474 Royalty Free RF Clipart Illustration Of Diverse School Kids With A Blank Sign 1 2

Λειτουργία Σχολικής Μονάδας 2023-2024

Οι γονείς/κηδεμόνες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του σχολείου 26740 72007 ή μέσω email (mail@nip-porou.kef.sch.gr), τις ημέρες και ώρες του εργασιακού ωραρίου των εκπαιδευτικών, δηλαδή Δευτέρα έως Παρασκευή 08.15π.μ. – 16:00μ.μ. Επιπλέον, ορίζεται η πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα ως ημέρα συνάντησης με τους γονείς, κατόπιν συνεννόησης, με ώρες συνεργασίας 12:10μ.μ. – 12:30μ.μ.για το πρωινό τμήμα με υπεύθυνη την νηπιαγωγό Δινοπούλου Βαΐα και 12:30μ.μ. – 12:50μ.μ. για το ολοήμερο τμήμα με υπεύθυνη την νηπιαγωγό Μπάμπου Μαρία.

Για το σχολικό έτος 2023-2024 το πρόγραμμα του σχολείου, διαμορφώνεται ως εξής:

Υποχρεωτικό Πρωινό Πρόγραμμα

  • Υποδοχή των μαθητών και των μαθητριών στο σχολείο: 08.15π.μ. – 08:30π.μ.
  • Λήξη υποχρεωτικού προγράμματος- αποχώρηση μαθητών και μαθητριών: 13:00μ.μ.

Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα

  • Έναρξη λειτουργίας των δραστηριοτήτων Ολοήμερου προγράμματος: 13:00μ.μ.
  • Λήξη των δραστηριοτήτων Ολοήμερου προγράμματος: 16:00μ.μ.

*Πρόωρη αποχώρηση από το Ολοήμερο Πρόγραμμα δεν προβλέπεται.

 

Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου

Δινοπούλου Βαΐα

1 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Είστε για μένα τόσα πολλά…βόλτες, μπισκότα, παραμύθια, φιλιά!!! Πόσο γρήγορα δίπλα σας ο χρόνος κυλά, η μικρή μου καρδούλα τραγουδά: “Παππού και Γιαγιά χρόνια πολλά!!!”

IMG 9994 1 IMG 9995