Άρθρα ανά μήνα: Οκτώβριος 2023
Γιορτή 28ης Οκτωβρίου
Δημιουργούμε για την εθνική μας επέτειο
Σεισμος!!!Άσκηση ετοιμότητας!
Όπως κάθε χρόνο, και σύμφωνα με την οδηγία του υπουργείου, πραγματοποιήσαμε την Πέμπτη στο νηπιαγωγείο μας άσκηση σεισμού.
Ο σεισμός είναι ένα φυσικό φαινόμενο που εκδηλώνεται συχνά στη χώρα μας. Η Ελλάδα είναι η πρώτη σε σεισμικότητα χώρα στην Ευρώπη και η έκτη σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η απόκτηση γνώσεων για τη σωστή αντιμετώπιση του φαινομένου του σεισμού, σε μία χώρα με συνεχή σεισμική δραστηριότητα όπως η Ελλάδα, πρέπει να ξεκινά από τα πρώτα σχολικά χρόνια.
Μυρισε…Φθινόπωρο
Μηλοπιτάκια απο μικρά χεράκια
Ένα από τα αγαπημένα φρούτα του Φθινοπώρου είναι το μήλο!Έτσι και στο σχολείο μας μέσα από τη θεματική ενότητα “Φθινόπωρο ” τα παιδιά αποφάσισαν να κάνουμε ένα γλυκο προς τιμήν του!
Μια συνταγή αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για συνεργασία, υποθέσεις, αλλά και άσκηση του “περιμένω τη σειρά μου”!Έτσι οι μικροί μας ζαχαροπλάστες ακολουθώντας τα βήματα της συνταγής έφτιαξαν τα μηλοπιτάκια τους! 
















