Πειθαρχία ή τιμωρία;

Το Νηπιαγωγείο Χαρίεσσας προσκάλεσε τις Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας να συμμετέχουν ως συνδιοργανώτριες στη 2η  επιμορφωτική συνάντηση  διάρκειας 3 ωρών την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 και ώρα 5:30μ.μ. με θέμα: «Πειθαρχία ή τιμωρία;

Το νηπιαγωγείο μας πήρε μέρος σαν σχολείο συνδιοργάνωσης και οι εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν τη διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση, με εισηγήτρια την κ. Νάντση Αθηνά, Ψυχολόγο, απόφοιτο του τμήματος Ψυχολογίας του ΑΠΘ.

Ενδοσχολική Χαρίεσσας Νάντση

International Polar Bear Day-Διεθνής Ημέρα Πολικής Αρκούδας

Η Διεθνής Ημέρα Πολικής Αρκούδας είναι μια ετήσια εκδήλωση που γιορτάζεται κάθε 27 Φεβρουαρίου, για να συμπέσει με τη χρονική περίοδο που οι μαμάδες και τα μικρά της πολικής αρκούδας κοιμούνται στα κρησφύγετα τους και να ευαισθητοποιήσει σχετικά με την κατάσταση διατήρησης της πολικής αρκούδας.

Το Μάιο του 2008 η αμερικανική κυβέρνηση προσέθεσε την πολική αρκούδα της Αλάσκας στον κατάλογο με τα είδη που απειλούνται με εξαφάνιση

Η κλιματική αλλαγή αποτελεί τεράστια απειλή για την ύπαρξη των πολικών αρκούδων και εναπόκειται σε εμάς να αναλάβουμε δράση και να προστατεύσουμε το μέλλον τους. Οι μικροί/ές μαθητές/τριες ενημερώθηκαν μέσα από εκπαιδευτικά βίντεο και παρουσιάσεις, ευαισθητοποιήθηκαν για την απειλή της εξαφάνισής της και όλοι οι μαθητές των συνεργαζόμενων σχολείων στέλνουν το δικό τους μήνυμα!

Η δική μας αφίσα είναι η παρακάτω και μπορείτε να ακούστε το μήνυμά της “αρκούδας” στην ομαδική παρουσίαση όλων των σχολείων.

Team Polar Bear

Κλείνοντας τη θεματική ενότητα αυτής της διεθνούς ημέρας, δεν παραλείψαμε να γίνουμε κι εμείς πολικές αρκουδίτσες!

αρκούδες