Ευχαριστήριο από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αλεξάνδρειας

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning «Κόκκινη κλωστή δεμένη δεξιότητες γυρεύει» και μέσα από την θεματική «Φροντίζω το περιβάλλον» του εργαστηρίου δεξιοτήτων τα παιδιά, προσεγγίζοντας το θέμα της Αειφορίας , της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας, έκαναν κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά τις οποίες διέθεσαν προς «πώληση» σε πασχαλινό bazaar.

Την Μ. Τρίτη 19-4-2022 παραδώθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας, τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν από τους γονείς και τα παιδιά, προς ενίσχυσή του.



Λήψη αρχείου

Η δράση μας αυτή έδωσε στους μαθητές και στις μαθήτριες μας την ευκαιρία να μάθουν μαζί, να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συμμετέχουν σε αυθεντικές και με σημασία μαθησιακές δραστηριότητες!

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας όλα τα εμπλεκόμενα σχολεία, παιδιά και εκπαιδευτικούς!!!

https://www.alexandria.gr/efcharistirio-apo-to-koinoniko-pantopoleio-tou-dimou-aleksandreias-stous-chorigous-tis-periodou-tou-pascha/

Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης!

Στο πλαίσιο των εργαστηρίων δεξιοτήτων και στη θεματική ενότητα “Φροντίζω το περιβάλλον” με θέμα την Ανακύκλωση, οι μαθητές/τριες με τη βοήθεια των γονιών τους κατασκεύασαν διάφορα προϊόντα με ανακυκλώσιμα υλικά. Την Παρασκευή 15/4 πραγματοποιήσαμε ένα παζάρι Αγάπης για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα παιδιά ανέλαβαν και διεκπεραίωσαν όλη τη διοργάνωση από την προετοιμασία της πρόσκλησης, της πινακίδας και του στησίματος των προϊόντων. Στο παζάρι μας προσκαλέσαμε και τους μαθητές/τριες του δημοτικού σχολείου, στο πλαίσιο της Ομαλής Μετάβασης, όπου ξεναγήθηκαν στην έκθεση από τα νήπια και δίνοντας ο καθένας/η καθεμία τη λεπτομερή περιγραφή των κατασκευών τους.

IMG 20220415 091501.png

IMG 20220415 121801

Bazaar1

Καλό Πάσχα!

Η πασχαλινή μας κάρτακάρτα 2022

Και η πασχαλινή κάρτα συνεργασία των 38 σχολείων του eTwinning έργου “Κόκκινη κλωστή δεμένη…δεξιότητες γυρεύει#SkillsLabs”

κάρτα

Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία, ειρήνη και αγάπη!