Δωράκια καλωσορίσματος!!

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε με χαρούμενες φατσούλες!! Τα δωράκια καλωσορίσματος που έδωσα φέτος στα νηπιάκια και στα προνηπιάκια μου είναι αερόστατα που κουβαλούν γλυκές εκπλήξεις για να ξεκινήσει γλυκά η χρονιά!! Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν!!

Εύχομαι να έχουμε μια γλυκιά και ήρεμη χρονιά με υγεία για όλους!!

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Οδηγίες για το νέο κορωνοϊό Covid-19

Ακολουθούν οδηγίες για το νέο κορωνοϊό, τη χρήση μάσκας και όλα τα απαραίτητα μέσα προφύλαξης και μη διασποράς του ιού.Λήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείου

 

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Καλωσήλθατε!!!

Καλωσήλθατε στο ιστολόγιο του νηπιαγωγείου Παλαιόχωρας Ημαθίας!!!

Εδώ θα βρείτε κάποιες από τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε καθώς και ενημερωτικό υλικό, παιχνίδια και ιδέες για παιδιά νηπιαγωγείου!!

Όσα πραγματικά πρέπει να ξέρω για το πώς να ζω, τι να κάνω και πώς να είμαι, τα έμαθα στο νηπιαγωγείο. Η σοφία δε βρισκόταν στην κορυφή του σχολικού βουνού, αλλά εκεί, στα βουναλάκια από άμμο, στο νηπιαγωγείο. Αυτά είναι τα πράγματα που έμαθα: Να μοιράζεσαι τα πάντα. Να παίζεις τίμια. Να μη χτυπάς τους άλλους. Να βάζεις τα πράγματα πάλι εκεί που τα βρήκες. Να καθαρίζεις τις τσαπατσουλιές σου. Να μην παίρνεις τα πράγματα που δεν είναι δικά σου. Να λες συγγνώμη, όταν πληγώνεις κάποιον. Να πλένεις τα χέρια σου πριν από το φαγητό. Να κοκκινίζεις. Ζεστά κουλουράκια και κρύο γάλα κάνουν καλό. Να ζεις μια ισορροπημένη ζωή· να μαθαίνεις λίγο, να σκέπτεσαι λίγο, να σχεδιάζεις, να ζωγραφίζεις, να τραγουδάς, να χορεύεις, να παίζεις και να εργάζεσαι κάθε μέρα από λίγο. Να παίρνεις έναν υπνάκο το απόγευμα. Όταν βγαίνεις έξω στον κόσμο, να προσέχεις την κίνηση, να κρατιέσαι από το χέρι και να μένεις μαζί με τους άλλους. Να αντιλαμβάνεσαι τα θαύματα. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε βρίσκονται κάπου εδώ μέσα. Ο χρυσός κανόνας, η αγάπη και οι βασικές αρχές υγιεινής· η οικολογία, η πολιτική, η ισότητα και η υγιεινή ζωή.                                                                                                             (Από το βιβλίο «Όλα όσα χρειάζομαι πραγματικά να ξέρω τα έμαθα στο νηπιαγωγείο» του Ρόμπερτ Φούλτζαμ)

Ευχάριστη πλοήγηση!!

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Ετικέτες: | 1 σχόλιο