Ας φτιάξουμε ένα πρόγραμμα!
Αγαπητοί γονείς,
Όλη αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση σίγουρα μας έχει βγάλει εκτός προγράμματος. Μέσα από αυτό εδώ το blog ας προσπαθήσουμε μαζί να συνεχίσουμε τη δουλειά της τάξης.
Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να λειτουργούν βάση ενός προγράμματος και τώρα είναι η ευκαιρία να φτιάξετε ένα παρέα.
Σε ένα μπλοκ ζωγραφικής ζωγραφίστε μαζί με την οικογένειά σας το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας π.χ. σηκώνομαι , πλένομαι , τρώω πρωινό, κάνω γυμναστική κ.α.
Εσείς μπορείτε σε ένα άλλο χαρτί να γράψετε τις αντίστοιχες λέξεις και τα παιδιά να τις αντιγράφουν δίπλα από τη ζωγραφιά τους. Καλό θα ήταν να προσθέτετε και ημερομηνία στο πρόγραμμα όπως άλλωστε κάναμε και κάθε μέρα στην τάξη.
Γεμίστε τα προγράμματά σας με φαντασία και όμορφη διακόσμηση και χαρείτε την κάθε μέρα με τους αγαπημένους σας!!!