Γιορτή Πατέρα

Φέτος τα παιδιά μάλλον επηρεασμένα από τη διαφήμιση με την ανακύκλωση είπαν ότι ο μπαμπάς είναι ένας δυνατός ήρωας. Οπότε στη γιορτή του θελήσαμε να δείξουμε και σε εκείνον τον τρόπο που τον βλέπουμε.

2014-06-11 11.16.55 2014-06-11 11.17.13

Δημοσιεύθηκε στη Γιορτή Πατέρα | Σχολιάστε

H Ανατομία της Μέλισσας

Στα πλαίσια επεξεργασίας της θεματικής ενότητας «Τα έντομα», επεξεργαστήκαμε τη μέλισσα και εστιάσαμε στην ανατομία της. Δημιουργήσαμε εννοιολογικούς χάρτες διδάσκοντας γλώσσα, μαθηματικά, μελέτη περιβάλλοντος με τη χρήση των ΤΠΕ.

Τί έχει η Μέλισσα 2;   Η μέλισσα έχειH μέλισσα έχει τόσα    Τί έχει η Μέλισσα;

Δημοσιεύθηκε στη Εντομα | Ετικέτες: | Σχολιάστε

Γιορτή της Μητέρας

Σήμερα για τη γιορτή της μητέρας, αφού ζωγραφίσαμε και περιγράψαμε τη μητέρα μας, είπαμε τους λόγους για τους οποίους την αγαπάμε, όπως και πράγματα που μας αρέσει να κάνουμε μαζί της, γράψαμε και λέξεις που πιστεύουμε ότι χαρακτηρίζουν τις μαμάδες όλου του κόσμου. Στη συνέχεια αντιγράψαμε αυτές αλλά και άλλες πολλές στον Η/Υ και αποφασίσαμε να τις χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε ένα μικρό κέικ, όπως αυτά που φτιάχνουν οι μαμάδες για το σχολείο. Τέλος προσθέσαμε στην κάρτα-κέικ τη συνταγή μας με πολύ αγάπη (10 φλιτζάνια) και γράψαμε και μια ξεχωριστή ευχή.  2014-05-09 12.49.32    2014-05-09 12.51.04

Δημοσιεύθηκε στη Γιορτή Μητέρας | Ετικέτες: | Σχολιάστε

Καλημέρα κόσμε!

Καλωσήρθατε στο Blogs.sch.gr. Αυτό είναι το πρώτο σας άρθρο. Αλλάξτε το ή διαγράψτε το και αρχίστε το «Ιστολογείν»!

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | 1 σχόλιο