ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ

     Οι διακοπές του Πάσχα τελείωσαν και οι μικροί μαθητές μας γύρισαν ξεκούραστοι και γεμάτοι χαρά που θα συναντήσουν ξανά τους φίλους τους.

Στο τέλος της εβδομάδας μάλιστα είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τους μαθητές από το Νηπιαγωγείο Παύλου, αφού παρακολουθήσαμε από κοινού μία παράσταση Θεάτρου Σκιών από την θεατρική ομάδα του Π. Δεληγιάννη, με τίτλο <<Το μεγάλο φαγοπότι στην εξοχή>> .

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρου του Κάστρου.

Εκτός από τους μαθητές των δύο Νηπιαγωγείων παρακολούθησαν την παράσταση οι μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κάστρου.

Όλα τα παιδιά ενθουσιάστηκαν, αφού η σκηνή στήθηκε μπροστά τους και είδαν βήμα βήμα όλη τη διαδικασία.

IMG 5215 IMG 5214

Γέλασαν με την ψυχή τους με τα αστεία και τα καμώματα του αγαπημένου όλων μας Καραγκιόζη και συμμετείχαν ενεργά με τις φωνές και το χειροκρότημά τους!

IMG 5241 IMG 5242

Στο τέλος της παράστασης ο βασικός καραγκιοζοπαίκτης έδειξε στα παιδιά τις φιγούρες, έκανε μπροστά τους τις φωνές των ηρώων και μοίρασε σε όλους από μία φιγούρα του Καραγκιόζη για παιχνίδι στο σπίτι!

                             IMG 5220

Για να ευχαριστήσουμε τους μικρούς φίλους από το Νηπιαγωγείο Παύλου για την επίσκεψη αλλά και τους μαθητές του Δημοτικού Κάστρου προσφέραμε κεράσματα σε όλους.

Επίσης ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μας δρόσισε με χυμούς και τους ευχαριστούμε θερμά που πάντα στηρίζουν τις δράσεις μας! 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς και στους μαθητές του Νηπιαγωγείου Παύλου για την όμορφη χειρονομία τους…

Έφτιαξαν με αγάπη μία κάρτα με ζωγραφιές τους και μας την πρόσφεραν με χαρά!!! 

                                IMG 5219