ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024 – 2025

Εγγραφές στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2024-2025

 

Λαμβάνοντας υπόψη την περ. α’ της παρ. 4 του άρθρου 6, του ΠΔ 79/2017 (Α ́ 109) όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 1 του άρθρου 44 του ν. 4777/2021 (Α ́ 25) οι αιτήσεις εγγραφών στα δημόσια Νηπιαγωγεία Γενικής Παιδείας, για το σχολικό έτος 2024 -2025 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2024.

 

Συγκεκριμένα, εγγράφονται στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2024-25, μαθητές/τριες γεννημένοι/ες το 2020 και τα Νηπιαγωγεία υποχρεούνται να
δεχτούν όλες τις αιτήσεις προνηπίων που έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια του έτους αυτού.

 

Χρήση κωδικών: Οι γονείς/κηδεμόνες, κατά την είσοδό τους στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία «Πρώτη Εγγραφή» της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr) αυθεντικοποιούνται με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (taxisnet)

  • Είσοδος στη σελίδα της εφαρμογής (https://proti-eggrafi.services.gov.gr) και επιλογή του Νηπιαγωγείου στο οποίο ανήκει σύμφωνα με τη διεύθυνση κατοικίας του
  • Συμπλήρωση στοιχείων επικοινωνίας: Κατά την είσοδό του στο σύστημα, ο γονέας/κηδεμόνας συμπληρώνει τα στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (προαιρετικά) και κινητού τηλεφώνου μέσω του οποίου θα ενημερώνεται για την πορεία της αίτησής του.

 

 

Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου

 

Κουρέλα Μαρία

 



Λήψη αρχείου

Βιωματικό Εργαστήριο απο το Κέντρο Πρόληψης, Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Καρδίτσας

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στη βιβλιοθήκη του Δημοτικού Σχολείου Ιτέας βιωματικό εργαστήριο από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Καρδίτσας με θέμα : “Ο ρόλος του γονέα στη σύγχρονη πραγματικότητα”. Η υπεύθυνη του κέντρου κα. Αλογάριαστου παρουσίασε τεχνικές και μεθόδους στους γονείς τη βελτίωση της επικοινωνίας των γονέων με τα παιδιά τους. Το εργαστήριο υλοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Νηπιαγωγείο Ιτέας, στο οποίο συμμετείχε και το Δημοτικό Σχολείο.