«Το αυγό με τα εννιά στρωματάκια»: τέχνη, γεωγραφία και μουσικοκινητική, συντροφιά με τα χελιδόνια και το φιλαράκι μας, το αυγό, που λάτρευε τις εξερευνήσεις και τα ταξίδια!

0

Συγγραφέας: ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΟΜΑΤΙΟΥ | Κατηγορία Άνοιξη, Θεματικές ενότητες, Πάσχα, Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση | , στις 20-04-2021

Στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας για το Πάσχα, αφιερώσαμε αρκετές διδακτικές ώρες της τηλεκπαίδευσης στο ηλεκτρονικό βιβλίο: «το αυγό με τα εννιά στρωματάκια» (επιμέλεια: το μαγικό καπέλο»), το οποίο συνδυάζει τη γεωγραφία με τη δημιουργία κι έκφραση, ενώ παράλληλα είναι διανθισμένο με πολυμέσα που περιέχουν μουσικοκινητικά παιχνίδια και μουσική ακρόαση δημιουργών από διάφορες διαφορετικές χώρες -και ηπείρους.

Τα παιδιά διασκέδασαν τόσο με τις δραστηριότητες ζωγραφικής και σχεδίου όσο και με τα μουσικά και κινητικά παιχνίδια και το βιβλίο θα το βρείτε αυτούσιο εδώ! 

Καλή διασκέδαση!

Για εξερεύνηση ακόμη περισσότερων διάσημων ζωγράφων, δείτε στο ιστολόγιο: ταξίδια τέχνης για παιδιά!Joan Miro, 1940, The cock

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση