Χειμώνας , δίχως χιόνια …αλλά με πολλά κρύα!!!

Χειμώνας στο νηπιαγωγείο μας , κ αν και είναι λίγο δύσκολο στην Ελαφόνησο να δούμε και να πιάσουμε χιόνι , ωστόσο είναι ένα θέμα που μας αρέσει πολύ !! Μιλάμε για τον χειμώνα , τα χειμωνιάτικα ρούχα , τα χειμερινά σπορ , τα μέσα θέρμανσης και γενικά το χιόνι!! Διαβάζουμε ιστορίες για το χειμώνα , παίζουμε παιχνίδια με τους χιονάνθρωπους , φτιάχνουμε χιονάνθρωπους , επεξεργαζόμαστε πίνακες ζωγραφικής , μαθαίνουμε σύνθετες λέξεις  με το ΧΙΟΝΙ και μαθαίνουμε πολλά χειμωνιάτικα παιχνιδοτράγουδα!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2014 ευχές για τη νέα χρονιά!!

Η νέα χρονιά ξεκίνησε λοιπόν και όλοι στις θέσεις μας με όρεξη και διάθεση για πολλές δημιουργικές στιγμές!! Καλωσορίσαμε τα παιδάκια μας και αφού μιλήσαμε για τις εμπειρίες μας στις γιορτές , χαιρετίσαμε το 2013 και καλωσορίσαμε το 2014 , με πολλές ευχές και φυσικά τι άλλο ….;;;; Με την κοπή της βασιλόπιτας μας!! Και το φλουρί έπεσε …στο μικρό Γιαννάκη μας!!

Οι νηπιαγωγοί Ζέρβα Ελένη και Μαργάρα Μαριέττα και τα παιδιά του Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Ελαφονήσου  , ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελα!!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA