Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία και στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των σχολείων, είχαμε την χαρά να συναντηθούμε διαδικτυακά με δύο νηπιαγωγεία της Παιονίας, το Νηπιαγωγείο Γρίβας κ το Νηπιαγωγείο Ευρωπού.
Τα παιδιά γνωρίστηκαν, συνομίλησαν και δείξανε τις εργασίες που είχαν γίνει με αφορμή την σημερινή ημέρα. Κλείνοντας υποσχεθήκαμε να ανταμώσουμε κ άλλες φορές έστω κ διαδικτυακά για να συνεργαστούμε σε άλλες δράσεις.
Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά και των δύο νηπιαγωγείων καθώς κ τις προϊστάμενες Σαρηπανίδου Ευγενία {Νηπιαγωγείο Γρίβας} και Αποστολίδου Χριστίνα {Νηπιαγωγείο Ευρωπού} για την συνεργασία τους σε αυτή την δράση. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ψυχολόγο του Σχολείου, Αναστασίου Δήμητρα, που στηρίζει έμπρακτα τις δράσεις του Ειδικού Νηπιαγωγείου Γουμένισσας, καθώς και στην Σελήνη Χατζηιωαννίδου {Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό} για την ιδέα της κατασκευής.
