ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

353628683 2964672550334011 1685261679516777227 n

Το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές του 21ου Νηπιαγωγείου Δράμας σας εύχονται καλό, ξέγνοιαστο και χαρούμενο καλοκαίρι με υγεία για μικρούς και μεγάλους!

IMG 20230614 231621

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

αρχείο λήψης

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 19.00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η τελική γιορτή του 21ου Νηπιαγωγείου Δράμας που θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάμε στους γονείς των μαθητών μας που συνέβαλαν σημαντικά στην εξαιρετική οργάνωση και πραγμάτωση της γιορτής. Από τη συγκέντρωση των χρημάτων, την εύρεση χορηγών μέχρι την τοποθέτηση τραπεζιών και καθισμάτων, το ψήσιμο των κρεάτων, το σερβίρισμα ως και την μουσική επένδυση της εκδήλωσης.

Ήτανε πραγματικά συγκινητική η συμμετοχή τους που έγινε με διάθεση εξαιρετική που συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της γιορτής μας! Τα παιδιά μας πήραν πραγματική χαρά και ικανοποίηση βλέποντας μαζί γονείς και εκπαιδευτικούς να προσπαθούμε από κοινού για ένα κοινό σκοπό και να διασκεδάζουμε παρέα!

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη επίσης να μην ευχαριστούσαμε τους σημαντικούς χορηγούς της εκδήλωσης!

Ευχαριστούμε θερμά λοιπόν τον κ. Κώστα Μαυρόπουλο από το Παρανέστι για τη δωρεά των πιάτων και όλων των χαρτικών, τον κύριο Λεωνίδα από τις Σέρρες για την δωρεά του πάγου, την κοινότητα Βώλακα για τη διάθεση των τραπεζοκαθισμάτων , τον κο Νίκο για τη διάθεση των βαρελιών, την κάβα της κας Ελευθερίας Βογιατζή για την έκπτωση που μας έκανε στα αναψυκτικά και στα ποτά της εκδήλωσης .

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ-ΔΡΑΣΗ “ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ”

FATHERS DAY poster final 01 1 Large

Ο Δήμος Δράμας με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Δράμας και την Europe Direct στο πλαίσιο εορτασμού της γιορτής του πατέρα θα πραγματοποιήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, ώρα 20.00 μ.μ., δράση «Με τον Μπαμπά».

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Δράμας «Αλέκος Φρούσιος» και προϋποθέτει τη συμμετοχή μπαμπά και παιδιού στο ταρτάν του σταδίου.

Μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι μπαμπάδες με τα παιδιά τους με τον τρόπο που αυτοί επιθυμούν ανάλογα με την ηλικία του παιδιού και την αθλητική ικανότητα του πατέρα (περπατώντας, τρέχοντας, μπουσουλώντας και με αμαξίδια). Ως ελάχιστη διαδρομή ορίζεται ο ένας γύρος. Οι συμμετέχοντες στο τέλος της διαδρομής θα παίρνουν επαίνους οι μπαμπάδες και μετάλλια τα παιδιά.

 Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από την Ομάδα κρουστών FASARIOZO.