Οι διακοπές τελείωσαν και οι αναμνήσεις και οι εμπειρίες των παιδιών που θέλουν να μοιραστούν με τους φίλους τους πολλές!!
Παίξαμε λοιπόν με το ζάρι των διακοπών ώστε να θυμηθούν καλύτερα όσα θέλουν να πουν!! Κάθε παιδί έριχνε το ζάρι και απαντούσε στην ερώτηση που του τύχαινε!!
Γνωρίσαμε το νέο έτος 2025 ,το γράψαμε, το βάψαμε και με τη βοήθεια της μελισσούλας το αναγνωρίσαμε!!
Συνθέσαμε σωστά τους αριθμούς ώστε να δημιουργήσουμε το 2025
Συζητήσαμε για τις ευχάριστες και δυσάρεστες αναμνήσεις του 2024 και τις αποτυπώσαμε με τη φωτογραφική μηχανή!!
Βάλαμε στόχους για το 2025 με pixel art και ευχηθήκαμε να πραγματοποιηθούν τα όνειρά μας
Στην τέχνη παρατηρήσαμε τον πίνακα του Λιθουανού καλλιτέχνη Mikalojus Konstantinas Ciurlionis “Fairytale” όπου απεικονίζει δύο βασιλιάδες : τον παλιό χρόνο να παραδίδει τη γη στο νέο χρόνο και φυσικά τον ζωγραφίσαμε!
Και τέλος υποδεχθήκαμε το νέο έτος με πυροτεχνήματα και καπέλα με το 2025!!














