ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

    • Άλλη μία σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και αποχαιρετώντας την , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς μας για την άψογη συνεργασία και επικοινωνία που είχαμε καθ΄ όλη τη χρονιά , το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τις προσπάθειες του να σταθει στο πλάι μας σε ό,τι χρειαστηκαμε αλλά κυρίως τα παιδάκια μας για τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί τους!! Η Διευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Νηπιαγωγείου μας, εύχεται στα παιδάκια μας που άνοιξαν τα φτερά τους στο Δημοτικό, καλή πρόοδο στο μεγάλο ταξίδι της γνώσης , στα προνήπια μας και τους νέους μας μαθητές ραντεβού τον Σεπτέμβριο και σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙΑΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

ΣΑΚΟΥΛΕς

Αποχαιρετιστήρια γιορτή

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια γιορτή του Νηπιαγωγείου μας, στον αύλειο χώρο, με τη συμμετοχή των Ονειροdisney .Η γιορτούλα μας είχε ψυχαγωγικό χαρακτήρα όπου τα παιδιά μας παίξανε παιχνίδια, χόρεψαν μικροί και μεγάλοι και ευχηθήκαμε όλοι ¨Καλό Καλοκαίρι¨ !! Στο τέλος είχαμε και αγαπημένο κέρασμα μας – ΠΑΓΩΤΟ

χορος χορος 1 χορος 2 χορος 4 χορος 5 χορος 6 χορος 7 χορος 8 χορος 9 χορος 10 χορος 11 χορος 15χορος 14χορος 13

Ευχαριστούμε πολύ τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου μας για την όμορφη γιορτή, αλλά και όλο αυτό το διάστημα που ήταν δίπλα μας αρωγοί σε όσα χρειαστήκαμε!!!!!