Δωρεάν  online μαθήματα ελληνικής και αγγλικής γλώσσας από τα Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης (ΚΕΜΠΥ) των Παιδικών Χωριών SOS

 Τα Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης (ΚΕΜΠΥ) των Παιδικών Χωριών SOS έχουν ως σκοπό να καλύψουν την ανάγκη πολλών παιδιών για μαθησιακή υποστήριξη.

     Ξεκίνησε άλλη μια σχολική χρονιά για το Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης (ΚΕΜΠΥ) των Παιδικών Χωριών SOS στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Ερμού 10).

     Πέρα από τα παιδιά της κοινότητας του νομού Θεσσαλονίκης, το ΚΕΜΠΥ υποστηρίζει μαθητές/τριες  αλλά και μητέρες, παρέχοντας δωρεάν  online μαθήματα ελληνικής και αγγλικής γλώσσας.

       Επισυνάπτεται το  εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Η φόρμα εγγραφής για όσους ενδιαφέρονται είναι:

 ΕΛΛΗΝΙΚΑ:

https://docs.google.com/forms/d/1S8wOufF9adoyZ1cmAY01tjyj5zkNlC9KbW2bCcRNslU/edit

 ΑΓΓΛΙΚΑ:

 https://docs.google.com/forms/d/1apJ0qxOgdxAUeEUKwj5is9icoJTcrLr4HhtO1qIQBZ4/edit

Μπορείτε να μας βρείτε στα τηλέφωνα :

2310-265984 Γραμματεία

6949447853 Γιώργος Παπαγιαννίδης,  Υπεύθυνος Κέντρου

 Και στα email:

sosdaycarethess@sos-vilagges.gr  Γραμματεία Κέντρου

gpapagiannidis@sos-villages.gr  Υπεύθυνος Κέντρο

etakidou@sos-villages.gr Κοινωνική Λειτουργός Κέντρου

Εγγραφή μαθητών στο Πανελλήνιο σχολικό δίκτυο

Σας ενημερώνουμε πως τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, προνηπια, μπορούν  να αποκτήσουν λογαριασμό πρόσβασης στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (Π.Σ.Δ.), μέσω του οποίου μπορούν να έχουν πρόσβαση  στις υπηρεσίες του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ)  https://www.sch.gr/services .
Η εγγραφή των μαθητών/τριών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) στο γίνεται στο σύνδεσμο: https://register.sch.gr/students/
Για τη διαδικασία εγγραφής επισημαίνουμε τα ακόλουθα σημεία:
Οι γονείς/κηδεμόνες  θα πρέπει  να ακολουθήσουν προσεκτικά τις οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης, ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγγραφή.

  • Κατά την εγγραφή  θα ζητηθεί το σχολείο φοίτησης ( ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ),η τάξη φοίτησης( επιλέγετε ΠΡΟΝΗΠΙΑ-ΝΗΠΙΑ) .
  •  Κατά την εγγραφή  θα ζητηθεί  επίσης ο Α.Μ. (αριθμός μητρώου) του/της μαθητή/τριας. Ο Αριθμός μητρώου του παιδιού σας θα σας δοθεί από το σχολείο.
  •  Είναι αναγκαία η ορθή αναγραφή της διεύθυνσης e-mail   και του αριθμού κινητού τηλεφώνου, ώστε να είναι εύκολη η ανάκτηση των στοιχείων μαθητικού λογαριασμού σε περίπτωση που αυτά ξεχαστούν.
  • Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή του/της μαθητή/τριας αποστέλλεται  μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείο (e-mail), στη διεύθυνση e-mail που δήλωσε ο γονέας/κηδεμόνας, με τα στοιχεία εγγραφής.

https://register.sch.gr/students/docs20/StudentsRegisterHelp.pdf