ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ECOELASTIKA | ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ

από την Ecoelastika

ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ

Φέτος, ο διαγωνισμός για Δωρεάν Ελαστικά Δάπεδα ασφαλείας στις σχολικές αυλές περνάει μέσα από τη δημιουργικότητα των μικρών μας φίλων που ζωγραφίζουν για την αξία της ανακύκλωσης και ειδικότερα της ανακύκλωσης των άχρηστων ελαστικών οχημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε τα παιδιά που φοιτούν σε Δημόσια Δημοτικά σχολεία,  Νηπιαγωγεία & Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, να κάνουν μια ζωγραφιά και να μας την στείλουν δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία σε 4 σχολεία να αποκτήσουν ένα ελαστικό δάπεδο για την αυλή τους!

Το θέμα της ζωγραφικής είναι:

«Τι γίνονται τα άχρηστα ελαστικά όταν τελειώσει η ζωή τους;»

Δείτε Περισσότερα
  • ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Η τελευταία ημέρα που μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή είναι η Τρίτη 15 Μαρτίου και ώρα 22:00.
  • ΚΛΗΡΩΣΗ: Την Τρίτη 22-03-22 και ώρα 17:00 θα διενεργηθούν δύο κληρώσεις (μία για τα γενικά και μία για τα ειδικά σχολεία), ΖΩΝΤΑΝΑ στη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/ecoelastika/, ώστε να μπορέσει να τις παρακολουθήσει όποιος επιθυμεί.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. Κάντε Like τη σελίδα της Ecoelastika (Ο διαγωνισμός αφορά μόνο τους φίλους της σελίδας μας στο Facebook).
  2. Ανεβάστε σε σχόλιο στο post της σελίδας μας στο Facebook το όνομα του σχολείου, την περιοχή, τον Δήμο και τον Νομό που ανήκει.
  3. Δηλώστε το σχολείο σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα συμμετοχής. Στην ίδια φόρμα ανεβάζετε και το ζωγραφικό έργο  του παιδιού σας.
  4. Την επομένη της ημέρας που θα κάνετε την ανάρτηση θα προστεθεί η ζωγραφιά του παιδιού σας στο κάτω μέρος της σελίδας μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Από αυτές τις ζωγραφιές θα προκύψουν με κλήρωση τα νικητήρια σχολεία.

* Κάθε παιδί μπορεί να έχει μόνο μία συμμετοχή και να ανήκει στο σχολείο που έχει δηλωθεί.

* Για κάθε σχολείο μπορούν να υπάρχουν πολλές συμμετοχές από διαφορετικούς μαθητές αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες κλήρωσης.

Δήλωση Συμμετοχής