Επαναφέρεται η συνέντευξη για την επιλογή Διευθυντών Εκπαίδευσης

20 Νοεμβρίου 2015 Δ. Νικηφόρος

Το είδαμε κι αυτό. Τροποποιούν το δικό τους νόμο πριν καν τον εφαρμόσουν! Να δείτε τώρα που θα προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι η συνέντευξη είναι αριστερό μέσο επιλογής. Τέτοια μετάλλαξη ειλικρινά δεν την περίμενα.

Δείτε τί έγραφαν οι αθεόφοβοι πριν από λίγους μήνες στην αιτιολογική έκθεση του νόμου που τώρα τροποποιούν  “… Οι παραπάνω προϋποθέσεις δεν είναι δυνατόν να διαπιστωθούν εάν συντρέχουν ή όχι στη διάρκεια μιας ολιγόλεπτης συνέντευξης η οποία στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον για την επιλογή «ημετέρων» της εκάστοτε εξουσίας. Γι’ αυτόν τον λόγο, η ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων αποσύρει τη διαδικασία της συνέντευξης…”

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Επίκαιρα .

Αφήστε μια απάντηση


Σαν σήμερα

7/4: Παγκόσμια Ημέρα Υγείας
Κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, η οποία επικεντρώνεται σε σημαντικά προβλήματα της δημόσιας υγείας που απασχολούν όλο τον κόσμο. Η 7η Απριλίου είναι η ημερομηνία «γέννησης» το 1948 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ενός εξειδικευμένου οργάνου του ΟΗΕ για θέματα Υγείας.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Μεταφραστής


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση