ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΝΗΠΙΩΝ/ΝΗΠΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022-ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΩΣ ΤΗΝ 31η ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2265051460, κατά τις ώρες 12.00 π.μ.-1.00 μ.μ., τις εργάσιμες ημέρες της περιόδου των εγγραφών.

Στα Νηπιαγωγεία, για το σχολικό έτος 2021-2022 θα φοιτήσουν νήπια και προνήπια γεννημένα το 2016 και το 2017, αντίστοιχα. Η φοίτηση όλων των νηπίων/προνηπίων είναι υποχρεωτική. Οι εγγραφές των προνηπίων στα Νηπιαγωγεία θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά, από 1 έως 20 Μαρτίου 2021, με παράταση έως την 31 Μαρτίου 2021 . Εγγραφές μετά την 20η Μαρτίου είναι εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης . Ο γονέας/κηδεμόνας θα υποβάλλει Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής,  προκειμένου να κάνει εγγραφή νηπίου/προνηπίου που θα φοιτήσει για πρώτη φορά σε δημόσιο νηπιαγωγείο και το οποίο δεν είναι ήδη εγγεγραμμένο, σε άλλη σχολική μονάδα . Η Ηλεκτρονική αίτηση Εγγραφής θα υποβληθεί για το Νηπιαγωγείο που ανήκει το νήπιο/προνήπιο, βάσει της διεύθυνσης κατοικίας του, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://proti-eggrafi.services.gov.gr .

Οι μαθητές μπορούν να φοιτήσουν στο ολοήμερο πρόγραμμα, χωρίς προϋποθέσεις για το σχολικό έτος 2021-2022.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ:

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΝΗΠΙΩΝ 2021-2022

Η προϊσταμένη του νηπιαγωγείου

Σκαντζή Κατερίνα

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΙΝΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ PROELIPSIS

Με πολύ χαρά, το Νηπιαγωγείο Δεσφίνας από την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 και μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, θα είναι ένα από τα σχολεία, στα οποία για όλο το μαθητικό δυναμικό, θα διανέμεται καθημερινά το δεκατιανό, ως βασικό γεύμα της ημέρας, εντελώς δωρεάν, από το πρότυπο Ινστιτούτο Prolepsis. Η συγκεκριμένη δράση, μέσω της παροχής δωρεάν γευμάτων σε σχολεία και των δύο βαθμίδων, κυρίως σε μειονοτικές και απομακρυσμένες περιοχές, προωθεί τις καλές διατροφικές συνήθειες. Αρχικά, θα μας διανεμηθεί πακέτο τροφίμων μακράς διάρκειας, για τις 2 πρώτες εβδομάδες, το οποίο περιέχει και γάλα και ανάλογα με τα υγειονομικά δεδομένα, στον χώρο του σχολείου θα έχουμε και ειδικό ψυγείο, για την διανομή και νωπών τροφίμων. Όλες οι τροφές που παρέχονται, έχουν υψηλή ποιότητα και διατροφική αξία και το πρόγραμμα εποπτεύεται από το ΥΠΑΙΘ.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ “ΔΙΑΤΡΟΦΗ”