Νέο πρόγραμμα etwinning

Οι μαθητές της Στ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερουπολης συμμετεχουν σε νέο έργο etwinning με τίτλο Technological Environmental Detectives υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού  κ. Βασιλειάδου Κυριακής (Στ1) και της κ. Γκουλιάβα Νικολέτας (Στ2). Σκοπός του προγράμματος είναι η καλλιέργεια περιβαλλοντικης παιδείας στα παιδιά με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων και εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης. Στο έργο αυτό συμμετέχουν σχολεία από την Τουρκία, την Ελλάδα, τη Μολδαβία και το Αζερμπαϊτζάν.

αρχείο λήψης

 

Συμμετοχή στον διαγωνισμό της Saferinternet4kids 2024

Το 1o Δημοτικό Σχολείο Ελευθερουπολης για 3η συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στον διαγωνισμό της Saferinternet4kids. Με αφορμή το θέμα του φετινού διαγωνισμού “Ευγένεια στο διαδίκτυο – Δικαιώματα και υποχρεώσεις στον ψηφιακό κόσμο”, οι μαθητές της Ε΄τάξης δημιούργησαν αφίσες, υπό την καθοδήγηση της κ. Γκουλιάβα Νικολέτας και της κ. Ψιλέλη Καλλιόπης με σκοπό να μας  ενημερώσουν για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας στο διαδίκτυο αλλά και να μας βοηθήσουν να υιοθετήσουμε ορθές συμπεριφορές διαδικτυακής χρήσης. Μπράβο σας παιδιά!

 

 

 

Δημιουργία Χριστουγεννιάτικων καρτών στο Canva

Οι μαθητές της Ε και Στ τάξης δημιούργησαν όμορφες ψηφιακές κάρτες για τα Χριστούγεννα.

Μπορείτε να τις δείτε κάνοντας κλικ πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο!

Χριστουγεννιάτικες Κάρτες

 

Δημιουργώντας στο εργαλείο ζωγραφικής Paint

Οι μαθητές της Β τάξης, δημιούργησαν στο πρόγραμμα ζωγραφικής Paint ωραίες ζωγραφιές με θέματα το τρενάκι, το σπίτι τους, τη γειτονιά τους και το δάσος. Μπορείτε να δείτε τις ζωγραφιές των παιδιών κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους. Μπράβο σας παιδιά για τις ωραίες σας δημιουργίες!

 

Το σπίτι μου

Το τρενάκι

Η γειτονιά

Το δάσος