Hμερίδα Σχολικών Συμβούλων Ν. Χαλκιδικής για τις Ερευνητικές Εργασίες (9-10-2012)

Θέμα: «Ημερίδα με θέμα τις Ερευνητικές Εργασίες στο νομό Χαλκιδικής – Ευχαριστίες»

IMAG0974

Αγαπητές/οί Συνάδελφοι,

H εντυπωσιακή  σας προσέλευση στην Ημερίδα με θέμα τις Ερευνητικές Εργασίες που διοργανώσαμε στον Πολύγυρο την Τρίτη 9 Οκτωβρίου δικαίωσε τις προσπάθειες μας και προσδοκίες μας.

Επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά ότι οι εκπαιδευτικοί ανταποκρίνονται εντυπωσιακά  σε κάθε επιμορφωτική προσπάθεια ως προς την εφαρμογή  καινοτομιών στον πλαίσιο του Νέου Σχολείου  και ειδικότερα  σ αυτήν των Ερευνητικών Εργασιών.

Η πραγματικότητα αυτή μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στα σχολεία και στους συναδέλφους μας εκπαιδευτικούς την καλύτερη δυνατή στήριξη, παρά τις υπάρχουσες πρακτικές δυσκολίες,  προκειμένου η καινοτομία της Ερευνητικής Εργασίας που ανοίγει το σχολείο στην κοινωνία  να πετύχει τους εξαιρετικούς παιδαγωγικούς και μορφωτικούς της  στόχους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που παρακολουθήσατε την Ημερίδα καθώς και τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς που παρουσίασαν στο Β μέρος της Ημερίδας τις ερευνητικές εργασίες που υλοποίησαν.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους παρακάτω εκπαιδευτικούς εισηγητές και τους συγχαίρουμε για την εκπληκτική δουλειά τους που μας παρουσίασαν.

  • Χασάπη Μαρία ΠΕ01 και Ψιλιάγκος Ιωάννης ΠΕ19,  ΓΕΛ Ιερισσού
  • Πετρακίδου Αθηνά ΠΕ1705 – ΓΕΛ Ν. Καλλικράτειας
  • Δανιήλ Αρετή, ΠΕ02 & Παναγιώτογλου Αναστάσιος, ΠΕ19, ΓΕΛ Ν. Τρίγλιας
  • Τσιγκάλου Σοφία ΠΕ11 & Βογιατζής Δημήτρης, ΠΕ01, ΓΕΛ Ορμύλιας
  • Φρόνη Αμαλία, ΠΕ06 & Τζιότζιου Ανδρομάχη, ΠΕ02, ΓΕΛ Πολυγύρου
  • Αθανασιάδης Δημήτριος, ΠΕ1706, ΕΠΑΛ Πολυγύρου

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε προς την Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Πολυγύρου κ. Άννα Γιαννέλη και στον Διευθυντή του ΣΕΚ Πολυγύρου κ. Θεόδωρο Ντίρλη καθώς και στους εκπαιδευτικούς των παραπάνω σχολείων, για την φιλοξενία τους καθώς και για την καταλυτική συμβολή τους με τις ειδικές τεχνικές τους γνώσεις  στο πρακτικό κομμάτι της διοργάνωσης.

Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι εισηγήσεις των ΣΣ στην Ημερίδα  θα είναι σύντομα διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν Χαλκιδικής.

Μετά από αυτή την πρώτη μας επιτυχημένη, με την δική σας συμμετοχή, διοργάνωση  για τις Ερ Ερ κρίνουμε απαραίτητη την δημιουργία αρχείου Ερευνητικών Εργασιών στο Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Β/θμιας Εκπ/σης Ν Χαλκιδικής.

Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ του Ν Χαλκιδικής να στείλουν  στο γραφείο μας το τελικό προϊόν όλων των ερευνητικών εργασιών που υλοποίησε το κάθε σχολείο στα δύο τετράμηνα του σχολ έτους 2011-2012. Παρακαλούμε για την αποστολή τόσο του ηλεκτρονικού όσο και του συμβατικού  υλικού.

Σας ευχαριστούμε

Οι Σχολικοί Σύμβουλοι Νομού Χαλκιδικής

Μιχαήλ Γεωργιάδης,    ΠΕ02

Σταματία Σταφυλίδου, ΠΕ03

Ισμήνη Ιωαννίδου,       ΠΕ04

Αγγελική Δεληγιάννη,  ΠΕ06

Στυλιανός Πατμάνογλου, ΠΕ11

IMAG0960

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων