Υλικό Εργαστηρίων Δεξιοτήτων – Περιβάλλον

Πέντε απλοί τρόποι για να μειώσουμε το πλαστικό στην τάξη μας!

Στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, κατά τη θεματική ενότητα “Φροντίζω το περιβάλλον” και με τίτλο προγράμματος “Θάλα-SoS-α χωρίς πλαστικά”, σας παρουσιάζουμε το δεύτερο από τα δύο συλλογικά έργα-βίντεο των μαθητών της Α’ δημοτικού.

Πέντε απλοί τρόποι για να μειώσουμε το πλαστικό στην τάξη μας!

Δημιουργός: michaelm, στις: 02-12-2021, διάρκεια: 00:01:17

Οι μαθητές της Α’ Δημοτικού του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων μας προτείνουν πέντε απλούς τρόπους για να μειώσουμε το πλαστικό στην τάξη μας!

Μακροβούτι στα πλαστικά

Στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, κατά τη θεματική ενότητα “Φροντίζω το περιβάλλον” και με τίτλο προγράμματος “Θάλα-SoS-α χωρίς πλαστικά”, σας παρουσιάζουμε το ένα από τα δύο συλλογικά έργα-βίντεο των μαθητών της Α’ δημοτικού.

(Το δεύτερο συλλογικό έργο-βίντεο θα ανέβει τις επόμενες ημέρες. Stay tuned!)

Μακροβούτι στα πλαστικά-Γιατί δεν πρέπει να πετάμε πλαστικά στις θάλασσες και στις ακτές;

Δημιουργός: michaelm, στις: 30-11-2021, διάρκεια: 00:03:07

Οι μαθητές της Α’ δημοτικού, του 1ου Δ.Σ. Γαργαλιάνων μας εξηγούν γιατί δεν πρέπει να πετάμε πλαστικά απορρίμματα στις θάλασσες και στις ακτές.