Μελισσομαστορέματα

Πάμε να φτιάξουμε όμορφες κατασκευές με θέμα την μέλισσα και το μέλι!

Who loves handprint crafts? Why not make adorable Handprint Bee Puppets! This bee craft is super simple and so much fun to play with. Puppet crafts are a such great way to encourage kids imaginative play and story telling. #kidscraftroom #kidscrafts #beecrafts #handprintcrafts #puppetcrafts #bees #summercrafts Cute and Easy DIY Bee Puppets | I Heart Crafty Things

BEEHIVE2_BW.bmp (983×946) (met afbeeldingen) | Kleurplaten ...Ζωγραφίστε τη Μέλισσα | Infokids.gr

Μελισσοκουκλίτσες με χεράκια ή έτοιμες και μια κυψέλη για να παίξουμε κουκλοθέατρο! Μπορείς να τις φτιάξεις με ότι χαρτί θέλεις και να τις διακοσμήσεις.

Bee Printable Mask Template Ζωγραφίστε τη Μέλισσα | Infokids.gr

Μελισσομάσκα για να γελάσουμε!!!! Κολλάς το χαρτί με την μέλισσα σε ένα χαρτόνι και την ζωγραφίζεις. Κόβεις τα ματάκια της μέλισσας και βάζεις στη μάσκα ένα ξυλάκι!

How to make a honey bee and beehive decoration – Recycled Crafts Recycled plastic egg bee decoration with honey comb display – Recycled Crafts bee-coloring-page | Desenho de abelha Valentine Bee Craft (with free printable) - The Best Ideas for Kids

Κορνιζούλα κυψέλη. Μπορείτε με ρολό υγείας να κόψετε μικρές ροδέλες, να τις βάψετε και να τις κολλήσετε μεταξύ τους για να φτιάξετε μια κυψέλη. Μετά μπορείτε να ζωγραφίσετε την μελισσούλα και να κολλήσετε στο πρόσωπο της την δική σας φατσούλα. Μετά την κολλάτε πάνω στην κυψέλη και βάζετε και άλλες μελισσούλες από διάφορα υλικά. Την κρεμάτε και είναι έτοιμη!

Ένας ωραίος σελιδοδείκτης με την ζωή της μέλισσας. Βάφω τη ζωγραφιά και την κολλάω σε ένα σκληρό χαρτόνι. Με λίγη βοήθεια το κόβω προσεκτικά γύρω γύρω και αν θέλω το κάνω πλαστικό. Έτοιμος ο μελισσοδείκτης.

 

honeycomb art & fingerprint bees - let kids get as creative as they like building their own beehives

Μελισσομακαρόνια. Με κοφτά μακαρόνια ή μακαρόνια κυψέλες φτιάχνω την κυψέλη μου κολάζ σε ένα χαρτόνι και ζωγραφίζω μελισσούλες!!!