Αναζητείται φράση–κλειδί – σλόγκαν για την νέα ιστοσελίδα μας.

Έτοιμοι;  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ …………

Φωτογραφία του νέου blog του Γενικού Λυκείου Βελβεντού.

Η νέα ιστοσελίδα/blog του Γενικού Λυκείου Βελβεντού είναι, σχεδόν, έτοιμη. Αποτελεί το προφίλ του Σχολείου τόσο για τους μαθητές και καθηγητές του Λυκείου μας όσο και για τους επισκέπτες που θέλουν να γνωρίσουν το ΓΕΛ Βελβεντού και τις δράσεις του.

Αναζητείται μία φράση-κλειδί, ένα σλόγκαν που θα αντιπροσωπεύει το σχολείο μας στην ιστοσελίδα/blog του. Καλούνται, λοιπόν, οι μαθητές του Λυκείου να καταθέσουν τις προτάσεις τους στον κ. Κοκκινίδη Ιωάννη έως και την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013 για να κινηθούν οι διαδικασίες επιλογής της πιο δημοφιλούς φράσης-κλειδί/σλόγκαν.

Μετά την κατάθεση των προτάσεων θα επιλεγούν από τον σύλλογο των καθηγητών και το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του Σχολείου μας  5 προτάσεις και θα αναρτηθούν σε μορφή δημοσκόπησης στην ιστοσελίδα/blog του Σχολείου, όπου οι μαθητές και οι επισκέπτες τις ιστοσελίδας θα μπορούν να μπαίνουν και να ψηφίζουν την φράση-κλειδί/σλόγκαν της επιλογής τους, με στόχο την ανάδειξη του πιο δημοφιλούς τίτλου.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η πιο δημοφιλής πρόταση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου για το σχολικό έτος 2013-2014.

Υπεύθυνος για την ιστοσελίδα του ΓΕΛ Βελβεντού

Κοκκινίδης Ιωάννης

ΠΕ 20 – Πληροφορικός