Συναντήσεις με γονείς και κηδεμόνες Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Αγαπητοί γονείς των μαθητών της Α΄ τάξης,

Σας προσκαλούμε  :

Τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013, στις 4:30 το απόγευμα σε ενημερωτική συνάντηση/συζήτηση με θέμα : «Αλλαγές στο Γενικό Λύκειο».

Θεωρούμε απαραίτητη την ενημέρωση και συζήτηση μαζί σας για τις νέες ρυθμίσεις  που προβλέπονται και εφαρμόζονται από την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Και, την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013, στις 4:00 το απόγευμα  σε συνάντηση γνωριμίας, συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων του Συλλόγου Διδασκόντων με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Α΄ τάξης του σχολείου μας.

Σας παρακαλούμε να παρευρεθείτε και στις δύο συναντήσεις που σκοπό έχουν την καλύτερη  συνεργασία μας προς όφελος των παιδιών μας.

Αγαπητοί γονείς των μαθητών της Β΄ τάξης,

Σας προσκαλούμε, την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013, στις 5:00 το απόγευμα  σε συνάντηση γνωριμίας, συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων του Συλλόγου Διδασκόντων με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της  B΄ τάξης του σχολείου μας.

Σας παρακαλούμε να παρευρεθείτε στη συνάντηση που σκοπό έχει την καλύτερη  συνεργασία μας προς όφελος των παιδιών μας.

Αγαπητοί γονείς των μαθητών της Γ΄ τάξης,

Σας προσκαλούμε, την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013, στις 6:00 το απόγευμα  σε συνάντηση γνωριμίας, συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων του Συλλόγου Διδασκόντων με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της  Γ΄ τάξης του σχολείου μας.

Σας παρακαλούμε να παρευρεθείτε στη συνάντηση που σκοπό έχει την καλύτερη  συνεργασία μας προς όφελος των παιδιών μας.

Βελβεντό, 17-10-2013

Η  Διευθύντρια

Άρτεμις  Σερδάκη